Lahti Basketball Junioreiden lisenssimäärä ensimmäistä kertaa yli 600

30.4.2024

Lahti Basketball Junioreiden vahva ja määrätietoinen juniorityö tuottaa tulosta; tällä kaudella seura ylsi ensimmäistä kertaa yli 600 lisenssin rajan.

Seuran lisenssimäärä on kasvanut vuosittain lukuun ottamatta pahimman koronakauden aiheuttamaa pudotusta. Tänä vuonna kasvua edelliseen kauteen verrattuna on 9,2 %. Lisenssimääriin lasketaan pelaajien kilpa- ja harrastelisenssit, 3x3-lisenssit, koripallokoululisenssit, valmentajalisenssit sekä erotuomarilisenssit. Kaikkiaan seura on tällä kaudella liikuttanut yli 700 lasta, nuorta ja aikuista, sillä lisenssipelaajien rinnalla mukana on reilu sata harrastajaa muun muassa koriskerhoissa ja koulujen kanssa yhteistyössä järjestettävissä ryhmissä.

- Tämä on merkittävä rajapyykki, ja olen todella ylpeä kaikesta siitä työstä, jota seurassamme tehdään. Iso kiitos kuuluu kaikille lahtelaisen koripallon parissa työskenteleville; pelaajille, valmentajille, taustahenkilöille ja vanhemmille sekä päätoimisille työtekijöillemme. Erittäin tärkeä osansa on myös yhteistyökumppaneillamme, jotka mahdollistavat entistä laadukkaamman toiminnan, kiittelee seuran toiminnanjohtaja Jimi Koskinen.

- Myös yhteistyö Lahti Basketballin edustusjoukkueen kanssa kantaa hedelmää, kun pienillä pelaajilla on esikuvia, joita seurata. Junioriseuraan kuuluvan naisten edustusjoukkueen pelaajien tavoin LaBan miehet vierailevat säännöllisesti esimerkiksi koulukäynneillä ja leireillä, Koskinen jatkaa.

Tällä hetkellä Lahti Basketball Juniorit on lisenssien lukumäärässä mitattuna Suomen koripalloseurojen joukossa sijalla 8, mikä sekin on seuran paras saavutus tähän asti.