Seuran oma palautelomake

Tällä lomakkeella voit antaa palautetta Lahti Basketball Juniorit ry:lle seuran toiminnasta. Kaikki ajatukset toiminnan kehittämiseksi ovat tervetulleita. Nettisivujen ylläpitäjä ohjaa palautteen tarpeen mukaan hallitukselle, joukkueenjohtajille tai valmentajille.

Palautetta voi antaa anonyymistikin, mutta jätäthän nimesi ja sähköpostiosoitteesi mikäli haluat vastauksen palautteeseesi.


Suomen Koripalloliiton palautekanava

Suomen Koripalloliitto on avannut uuden palautekanavan, jonka kautta seurat voivat kerätä palautetta toiminnastaan. Kanava toimii osoitteessa basket.fi/koriskokemus. Palautteen voi kohdistaa suoraan haluamalleen seuralle. Palautteen käsittelyssä ja analysoinnissa hyödynnetään tekoälyä ja ensivaiheessa Koripalloliitto koordinoi mahdolliset toimenpiteet palautteen pohjalta. 

Tiettyä seuraa koskevat, reagointia vaativat palautteet ohjataan suoraan seuralle. Jatkossa aktiivisesti palautetta keräävät seurat voivat myös itse seurata tuottamiensa koriskokemusten laatua ja kehitystä. Tekoälyn avulla voidaan automaattisesti tunnistaa kriittisiä kehityskohteita ja reagoida niihin nopeasti.