Uutiset

Alensimme Alakoulun Korisliiga AKL:n kausimaksuja

Alakoulun Korisliiga AKL:ssä harjoitellaan ja pelataan korista kavereiden kanssa omalla lähikoululla. Alensimme kausimaksuja huomattavasti, jotta yhä useammalla lapsella on mahdollisuus harrastaa.

Valmentaja Juuso Helminen menehtynyt

Syvällä surulla ilmoitamme, että koripallovalmentajamme Juuso Helminen on menehtynyt sairauden murtamana kolme viikkoa sitten 34-vuotiaana. Juuson yksi elämän tärkeimmistä asioista perheen ja lasten…

Nanokorisryhmät starttaavat 3-6-vuotiaille

UUTTA: Syksyllä käynnistämme Nanokorisryhmät, joissa myös kaikkein pienimmät pääsevät tutustumaan koripalloon ja liikkumaan monipuolisesti ilman omaa vanhempaa. Ilmoita lapsi mukaan!

Loppukesän Virnex 3X3 -katukoris puoleen hintaan

Upeaa katukoriskesää on vielä kuukausi jäljellä. Nyt tarjoamme uusille ilmoittautujille heinäkuun treenit, kaksi turnausta, pallon ja t-paidan hintaan 45 € (2 x/vko 65 €)! Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin on avattu

Tervetuloa pelaamaan korista Lahti Basketball Junioreihin! Ilmoittautuminen syksyn ikäluokka- ja harrastejoukkueisiin on nyt avattu niin nykyisille kuin uusille pelaajille!

Ella Sahuri & Peppi Lohko -kesälomakorisleirillä liikkui yli 70 lasta

Kesäloman ensimmäisellä viikolla järjestetyllä leirillä oli ennätysmäärä osallistujia. Palautekyselyssä 100 % vastaajista suosittelisi leiriä hyvin todennäköisesti tai todennäköisesti.

Labalaisia maailmalla – Biddy Basket vie junioreita USA:han ja Eurooppaan

Suomen Biddy Basket -joukkueet matkustivat maaliskuussa USA:han. Mukana oli myös lahtelaista väriä niin tyttöjen kuin poikien joukkueisssa.

Kumppanin merkitys nuorten maajoukkuetoiminnassa

Nuorille pelaajille maajoukkuetoiminta on tärkeä osa omien unelmien tavoittelemisessa. Leiritysten kustannukset saattavat kuitenkin toisinaan olla jopa kynnyskysymys lahjakkaan pelaajan polulla. Kumppanuuksilla on tässä suuri merkitys.

Päättäjäisissä palkittiin seuran ja kaakkoisen alueen kauden menestyjiä

Lahti Basketball Junioreiden kauden päättäjäiset järjestettiin tiistaina 21.5. Suurhallilla. Ohjelmassa oli perinteisten ja odotettujen palkitsemisten lisäksi myös yhteistä pelailua koko seuran junioreiden voimin.

Miten kausi sujui? Team Lemkemin ja WU19 SM-joukkueen valmentajien mietteitä

Lahti Basketball Junioreiden naisten edustusjoukkue Team Lemkem ja U19-tyttöjen SM-joukkue pelasivat vaikean kauden, joka kuitenkin päättyi hienosti, U19 osalta aina mitalisijaan. Joukkueiden valmennusnelikko summasi kauden omin sanoin.

Seuran kauden päättäjäiset 21.5. Suurhallilla

Lahti Basketball Junioreiden yhteisiä kauden päättäjäisiä vietetään tiistaina 21.5. Suurhallilla. Luvassa on Open Gymiä ja palkitsemisia. Tervetuloa!

Lahti Basketball Juniorit nappasi mitaleita alueen Final Foureissa

Kauden 2023-24 kaakkoisen alueen sarjat on saatu päätökseen. Juniorisarjoissa pelataan kauden päätteeksi Final Fourit, joihin selviävät sarjojen neljä parasta joukkuetta. LaBalla oli hienosti edustus ikäluokkien 1. divisioonien Final Foureissa.

U19-tytöt voittivat SM-pronssia

Lahti Basketball Junioreiden U19-tyttöjen joukkue voitti 27.4. pelatussa SM-pronssiottelussa Torpan Pojat. Usean pelaajan junioripolku sai näin hienon päätöksen.

Lahti Basketball Junioreiden lisenssimäärä ensimmäistä kertaa yli 600

Lahti Basketball Junioreiden vahva ja määrätietoinen juniorityö tuottaa tulosta; tällä kaudella seura ylsi ensimmäistä kertaa yli 600 lisenssin rajan.

Haemme valmentajia kaudelle 2024-25

Lahti Basketball Junioreissa liikkuu yli 700 lasta, nuorta ja aikuista. Haemme nyt valmentajia eri ikävaiheisiin.

Seuran kevätkokous 21.5. kello 16.30 Suurhallilla

LAHTI BASKETBALL JUNIORIT RY SÄÄNTÖJEN MUKAINEN KEVÄTKOKOUS 21.5.2024 Lahti Basketball Juniorit ry:n sääntöjen mukainen kevätkokous pidetään 21.5.2024 tiistaina klo 16.30 Tolvasen Suurhallin…

Emmi Ruokonen siirtyy valmentajaksi Saksaan

Lahti Basketball Junioreiden mini- ja AKL-vastaava Emmi Ruokonen siirtyy Lahdesta Saksaan TSVE 1890 Bielefeld e.V.:een, jossa hän toimii seuran naisten 2. Bundesliigajoukkueen valmennuksessa sekä seuran tyttöpuolen kehittäjänä.

Suuri liikuntaseikkailu Suurhallilla 20.4. klo 10-14

Tervetuloa maksuttomaan koko perhettä liikuttavaan tapahtumaan, jossa pääset tutustumaan paikallisten urheiluseurojen ja harrastustoimijoiden tarjontaan. Löytyisikö täältä lapsellesi tai sinulle uusi harrastus?

Kesän korisleirin 3.-7.6. ilmoittautuminen avattu

Lahti Basketball Junioreiden suositut lomaleirit jatkuvat heti kesäloman ensimmäisellä viikolla. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 2018-2012 -syntyneet tytöt ja pojat, lajitaustasta riippumatta. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Kempower Easter Tournament sujui upeasti

Vuoden 2024 Kempower Easter Tournament pelattiin pääsiäisenä Lahdessa. Kaikkiaan 603 ottelua sisältänyt turnaus sujui kaikilla osa-alueilla hienosti.