Uutiset

Kesän Virnex 3X3-katukoriksen ilmoittautuminen avattu

Kesällä pelataan taas Virnex 3X3-katukorista! Ryhmiä on 2018-2009-syntyneille lapsille ja nuorille sekä omat ryhmät miehille ja naisille. Ilmoittautuminen on nyt auki, varaa paikkasi ajoissa!

Kempower Easter Tournamentiin ennätysmäärä joukkueita

Lahti Basketball Junioreiden järjestämä vuosittainen Kempower Easter Tournament tekee tänä vuonna ennätyksen osallistuvien joukkueiden määrässä. Ilmoittautuneita joukkueita on kaikkiaan 243. Pääsiäisenä Lahteen odotetaan yli 3500 turnausvierasta.

Virnex Group ja Lahti Basketball Juniorit jatkavat yhteistyötä lasten ja nuorten liikuttamiseksi

Lahti Basketball Juniorit ja Virnex Group ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen yhteistyölle. Yhteistyöllä pyritään liikuttamaan yhä useampaa lasta ja nuorta sekä kannustetaan lahjakkaita pelaajia tukemalla pelaajien maajoukkuetoimintaa.

Haemme yrityskumppania kesäloman korisleirille

Haluaisiko yrityksesi olla mukana mahdollistamassa liikunnallisen kesälomaleirin 100 lapselle? Tule mukaan innostamaan lapset liikunnan pariin ja tarjoamaan heille upea elämys kesäloman ensimmäiselle viikolle!

Talvilomaleirillä treenattiin Lahti Basketballin Harrison Clearyn ja James Padgettin opissa

Lahti Basketball Juniorit järjesti talvilomalla kolmen päivän korisleirin. Reilu 60 leiriläistä pääsi oppimaan heitto- ja pallonkäsittelytaitoja Harrison Clearyltä sekä sisäpelaajan liikkeitä James Padgettilta.

Luhta tukemaan maksutonta koripallon AKL-pilottia

Lahti Basketball Juniorit ja Luhta Sportswear Company pilotoivat Mukkulan koululla maksutonta koripalloryhmää, jonka tavoitteena on innostaa yhä useampi lapsi harrastuksen pariin.

Kesätöihin Lahti Basketball Junioreihin

Tarjoamme upean mahdollisuuden ikimuistoiseen kesätyöhön koripallon parissa vähintään 15-vuotiaille nuorille. Lue lisää ja laita hakemus tulemaan!

Lahti Basketball Juniorit on lasten ja nuorten sekä aikuisten Tähtiseura

Lahti Basketball Junioreille on myönnetty aikuisten Tähtiseuran Tähtimerkki 25.1.2024. Samassa yhteydessä seuralle myönnettiin kolmen vuoden jatkokausi vuoden 2020 joulukuussa saavutetulle lasten ja nuorten Tähtiseuralle.

Hippo-korisrieha liikutti yli 100 lasta

OP Hämeen kanssa 1.2. järjestetty Lahden ensimmäinen Hippo-korisrieha liikutti kahden tunnin aikana yli 100 lasta. Matalan kynnyksen maksuttomassa tapahtumassa lapset tutustuivat korikseen leikkimielisiä rasteja kiertämällä.

Kempower Easter Tournamentin pääyhteistyökumppaniksi

Lahti Basketball Junioreiden ja Kempowerin yhteistyön myötä yksi Suomen suurimmista juniorikoripalloturnauksista kantaa tulevina vuosina Kempowerin nimeä. Osapuolet kutsuvat lapset ja nuoret joukolla Lahteen pääsiäisenä!

Hippo-korisrieha 1.2. Suurhallilla

Lahti Basketball ja OP Häme kutsuvat kaikki Lahden 4-10-vuotiaat lapset vanhempineen maksuttomaan Hippo-korisriehaan Lahden Suurhallille 1.2. klo 17-19!

Lahdessa pelataan keväällä SM-sarjoja useassa ikäluokassa

Keväällä 2024 lahtelaisia korisfaneja hemmotellaan, kun kaikkiaan yhdeksän Lahti Basketball Junioreiden joukkuetta nähdään taistelemassa SM-peleissä.

Suomen 18-vuotiaille tytöille kultaa Baltic Sea Basketball Cupissa – Ella Sahuri palkittiin Suomen parhaana pelaajana

Lahti Basketball Junioreiden Ella Sahuri valittiin tammikuun alussa Tallinnassa pelatun Baltic Sea Basketball Cupin 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueeseen. Turnaus oli menestys niin Suomen joukkueille kuin Ellalle henkilökohtaisesti.

Harrison Cleary & James Padgett talvilomaleiri 26.-28.2.

Suositut päiväleirit jatkuvat talvilomalla! Opi pallotaituriksi Harrison Clearyn johdolla sekä viimeistelemään lähietäisyydeltä James Padgettin tapaan. Ilmoittautuminen on avattu, mukaan mahtuu 70 ensimmäistä.

Uusi vuosi, koripallosta uusi harrastus

Uusi vuosi on oiva aika aloittaa uusi harrastus! Seurassamme on ryhmiä tytöille ja pojille aina pienimmistä aikuisiin asti. Uusille pelaajille tarjoamme maksuttoman kokeilun ja 2012-2017-syntyneille myös oman koripallon!

Yritys, mahdollista kanssamme lasten harrastaminen!

Tarjotaan yhdessä lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa! Katso vaihtoehdot, kuinka yrityksenne voi tukea Lahden alueen lasten liikuntaharrastamista. Pienikin tuki on tärkeää ❤️

Erik Sajantila -korisleiri liikutti 70 lasta

Välipäivien Erik Sajantila -korisleirille osallistui 70 lasta. Osallistujamäärä on suurin lähes vuosikymmeneen, mikä kertoo paitsi koriksen kiinnostavuudesta myös koulujen lomille sijoittuvien leirien tarpeellisuudesta.

Ilmaiseksi Korisliigapeliin 31.12.

Lahden kaupunki ja Lahti Basketball tarjoavat ilmaisen uuden vuoden Korisliiga-ottelun 31.12. klo 15. Pelin ohessa on tarjolla sirkustemppuja, kasvomaalausta, lasten korispiste ja paljon muuta! Tervetuloa!

Kinkkuarpajaisten 2023 voittajat arvottu!

Lahti Basketball Junioreiden järjestämien kinkkuarpajaisten voittajat on arvottu Hämeen Poliisilaitoksen Lahden lupapalvelutoimistossa 14.12.2023. Lahti Basketball Juniorit ry myi joulukinkkuarpoja…

Anna joululahjaksi liikuntaharrastus lapselle

Laitetataan hyvä joulumieli kiertämään! Yritys, yhteisö ja yksityishenkilöt: joulun lämmittävin lahja on tarjota vähävaraiselle lapselle liikuntaharrastus. Yhden lahjan arvo on 25 €.