Valmentajat

 

Lahti Basketball Juniorit valmentajien koulutuskalenteri:

 

SYKSY 2020

 

Seuraava valmentajakoulutus, joka järjestetään Suurhallilla tiistaina 3.11 klo 16-19:30.

Koulutuksen vetäjänä toimii miesten edustuksen päävalmentaja Pieti Poikola, joka on kutsunut kaikki seuran ja alueen valmentajat seuraamaan miesten harjoituksia klo 16-17:30. Harjoituksissa paikalla olevat valmentajat saavat mietintätehtäviä Pietiltä eri teemoihin liittyen, mitä asioita seurata ja mitä huomioita tai ajatuksia harjoitusten aikana nousee esille.

Harjoitusten jälkeen siirrytään kokoustilaan, jossa Pieti on luvannut vielä esitellä miesten toimintaa, ja miten se peilautuu viimekerralla koutsien kesken meitittyihin junioripuolen tavoiteosaamisen sisältöihin. Koulutus kestää noin klo 19-19:30 saakka.

Koulutuksen tavoitteena on peilata pelaajien tavoiteosaamista aikuisurheiluun, ja millaisia ominaisuuksia tämän hetken koripallossa vaaditaan, ja millaiset tekniikat ja taktiikat erityisesti korostuvat.

Ilmoittautumiset suoraan minulle sähköpostilla osoitteeseen pekka.setala@lbj.fi. Laittakaa viestiin ehdittekö jo tuohon ensimmäiseen osaan seuraamaan miesten harjoutksia, vai tuletteko vasta luento-osuuteen paikalle.