Ensiapu

ENSIAPU
Turnauksen ensiapuryhmä päivystää Lahden Suurhallilla (Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti) turnauksen infon yhteydessä Messukeskuksen aulassa.

 

Yleinen hätänumero 112

Henkeä uhkaavassa tilanteessa on toimittava nopeasti. Jos epäilette, että kyseessä on voimakas hengenahdistus, aivohalvaus, rintakipu tai suuren vammaenergian aiheuttama vamma, soittakaa välittömästi hätänumeroon 112.

Kiireellisessä tilanteessa potilaalla ei ole välitöntä hengenvaaraa, mutta tilanne vaatii kuitenkin kiireellistä hoitoa. Äkillisesti sairastuneet, kiireellistä hoitoa tarvitsevat potilaat hoidetaan aina Akuutti24:ssa. Akuutti 24 sijaitsee osoitteessa Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti.

Akuutti24 päivystysapu: 116 117

Tarvittaessa tehdään hätäilmoitus: 112

Yliopiston Apteekki (Aleksanterinkatu 13, puh. 0300 20 200 on avoinna kello 7 - 23)

 

KORONA

Tulethan vain terveenä turvaukseen. Suosittelemme maskien käyttämistä ja aktiivisesti myös käsidesin käyttöä ennen pelejä ja ruokailua. Joukkueenjohtajilla on hyvä olla muutama antigeenitesti mukana varalle, jos flunssan oireita joukkueessa jollekin tulee. Antigeenitestejä on saatavilla tarvittaessa myös turnauksen ensiavusta, mutta ensiapu ei itse tee testejä. Toivomme, että pelialueella liikutte yhtenä ryhmänä.

Ruokailuihin turnausravintola Tolvaselle joukkue menee suunnitellusti yhtenä ryhmänä sekä pyrkii istumaan samassa pöydässä.

Päivystysavun puhelinnumero on 116117, joka tarvittaessa antaa koronaohjeistusta.


JOS SAIRASTUN

Mikäli joukkueessa todetaan sairastumistapaus, esimerkiksi oksennustauti tai flunssaoireita, niin sairastunut on siirrettävä mahdollisimman nopeasti pois muun joukkueen luota. Sairastumisesta on ilmoitettava turnauksen infoon, jonka puhelinnumero on +358 45 270 5255.