Kempower Easter Tournament 2025 talkoot

Kempower Easter Tournament muodostaa suuren taloudellisen kivijalan Lahti Basketball Junioreiden seuran toiminnalle ja sitä kautta lasten ja nuorten liikuttamiselle Lahden ja sen lähiseutujen alueella koripallon ja liikunnan avulla. Turnaus kasvaa vuosi vuodelta ja yhä tärkeämpää on, että saamme mukaan paljon innokkaita talkoolaisia.

Talkoovoimin pääosin järjestettävä perinteinen Kempower Easter Tournament - koripalloturnaus perustettiin alun perin, jotta seuran omat juniorit saisivat lisäpelejä loppukeväästä Pääsiäisenä. Turnaus otti nopeasti tuulta alleen ja 2000-luvun vaihteessa turnauksessa oli lähemmäs 250 joukkuetta muutamina vuosina. Sen jälkeen turnauksen suosio oli pienessä laskussa ja nyt muutamana viime vuonna turnaus on ollut nosteessa. Viime vuosina turnauksessa on ollut mukana yli 200 joukkuetta Suomesta ja ulkomailta!


TALKOOLAISET EASTER TOURNAMENTISSA

Tarjolla on monipuolisesti erilaisia talkootehtäviä, voit auttaa esimerkiksi ruokailuissa, majoituksessa, kuljetuksissa tai kioskitoiminnassa. Roolisi voi olla iso tai pieni, ja tuntimäärä pari tuntia tai parikymmentä. Yksikin talkoovuoro on tärkeä, mutta toki isoimman ilon ja hyödyn saa kun tekee muutamankin talkoovuoron turnauksen aikana.

Haemme talkoolaisiksi monipuolisesti eri taustaisia ihmisiä, joilla on reipas asenne ja halu tarttua toimeen. Talkoolaisemme ovat hymyileviä ja innostuneita, sekä edustavat Easter-henkeä. Ei tarvitse kuitenkaan säikähtää, jos on ihan uusi näissä Easter-kuvioissa – mukaan menoon pääsee varmasti!

Ikäraja on pääasiassa 16 vuotta, mutta muutamassa tehtävässä tulee olla vähintään 18-vuotias ja joitain pikku askareita voi myös nuoremmat tulla tekemään aikuisen kanssa.

Otamme järjestelyihin mukaan myös opiskelijoita, isompiin ja pienempiin rooleihin. Ota siis ihmeessä yhteyttä, jos tarvitset opintoihin liittyvää työharjoittelua, haluat tehdä meille opinnäytetyön tai suorittaa yksittäisiä opintopisteitä.


TALKOOLAISTEN EDUT

  • Kempower Easter Tournament -T-paita
  • Ruokailu työvuoron yhteydessä (yli 4h vuorot)
  • Kahvit
  • Todistus talkootyöstä (pyydettäessä)
  • Talkoolaisinfot ennen turnausta
  • Perehdytys ja tuki osa-alueen vastaavalta
  • Päättäjäisiltama

EDELLYTYKSET

  • Positiivinen ja ennakkoluuloton asenne
  • Talkookoulutuksiin osallistuminen
  • Ikäraja riippuen tähtävästä

YHTEYSTIEDOT

Tapahtumapäällikkö Riina Raskunen / riina.raskunen@lbj.fi


Tule siis mukaan talkoisiin kansainväliseen koristurnaukseen hauskassa ja mukavassa työporukassa! Tehdään turnaukseen osallistuville yhdessä ikimuistoinen turnaus!