SINÄ VALMENTAJAKSI LAHTI BASKETBALL JUNIOREIHIN?

Haemme lasten ja nuorten valmennuksesta kiinnostuneita motivoituneita valmentajia kasvavaan osaajien joukkoomme. Olet sitten kiinnostunut tavoitteellisemmasta valmentamisesta tai pienimuotoisemmasta apuvalmentamisesta, meillä on tarjota sinulle mahdollisuuksia kehittää itseäsi.

Vastuuvalmentaja

Vastuuvalmentajilta odotamme lajituntemusta ja aikaisempaa valmentajakokemusta. Arvostamme valmentajissamme sitoutumista, korkeaa motivaatiota auttaa pelaajia saavuttamaan heidän asettamat tavoitteensa sekä halua kehittyä ja oppia uutta valmentajana.

Apuvalmentaja

Apuvalmentajiksi haemme motivoituneita, innokkaita ja valmentamisesta kiinnostuneita ihmisiä. Lajitausta ja valmentajakokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on omistautuminen asialle ja into oppimiseen ja opettamiseen. Lue lisää apuvalmentajan ja matalan kynnyksen apuohjaajan tehtävistä täältä>>⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lahti Basketball Juniorit haluaa taata, että jokaiselle lahjakkaalle juniorille on laadukas pelaajapolku nuorimpien pallokerhoista aina täysi-ikäiseksi asti. Toimiminen valmentajana LaBa:ssa edellyttää, että valmentaja pystyy auttamaan pelaajia oivaltamaan oman potentiaalinsa ja tekemään yhteistyötä seuran muiden valmentajien kanssa. Kaiken keskiössä on pelaajien kehittäminen kohti heidän asettamia tavoitteita sekä unelmia. Odotamme valmentajilta halua kehittää itseään, ja tarjoamme heille mahdollisuuksia kasvaa myös valmentajapolulla. Valmentajille maksetaan tehtävästä palkkio, josta sovitaan tehtävänkuvan mukaisesti jokaisen kanssa erikseen.

Koulutamme valmentajiamme aktiivisesti, ja kaikilla toiminnassa olevilla valmentajilla on käytettävissä laaja valmentajien tukiverkosto, jonka kanssa pääsee vaihtamaan ajatuksia.

Ole rohkeasti yhteydessä ja etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva valmennustehtävä!

YHTEYSTIEDOT

Pekka Setälä 040 841 6924 / pekka.setala@lbj.fi tai oheisella lomakkeella:

Olen kiinnostunut seuraavista tehtävistä