Lahti Basketball Junioreiden

Alakoulun Korisliiga AKL

- Kokeile korista ilmaiseksi 1 kk, uusille pelaajille myös oma pallo!

Alakoulun Korisliiga on Lahden ja sen lähiseutujen kouluilla järjestettävä koripalloharrastus, jossa harjoitellaan, pelataan ja pidetään hauskaa kavereiden kanssa! 

AKL on edullinen ja laadukas vaihtoehto lapsille, jotka haluavat ensi sijassa harrastaa koripalloa ilman suurempaa sitoutumista tai säännöllistä osallistumista peleihin. 

  • Koripallo on läsnä kaikissa harjoituksissa.
  • Pelaamaan pääsee halutessaan neljä kertaa kaudessa järjestettävissä AKL-turnauksissa. 
  • Toisin kuin ikäluokissa, vanhemmille ei tule talkoo-, toimitsija- tai toimihenkilövastuita.
  • Kausimaksu pyritään pitämään matalana, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus harrastukseen.

Kausimaksu 2024-25

Alensimme kausimaksua, jotta yhä useammalla on mahdollisuus harrastaa. Kausimaksu on maksimissaan 2 x 80 € (syksy 80 € ja kevät 80 €). Ryhmissä on kuukauden maksuton kokeilujakso. Osa ryhmistä järjestetään koulupäivän jälkeisenä maksuttomana harrastustoimintana, lisätietoa alempana.

 

Tervetuloa kaikki 1.-5.-luokkalaiset (2017-2013 -syntyneet) pojat ja tytöt! Valitse AKL-koulu alta ja ilmoittaudu mukaan!

AKL-koulut kaudella 2024-2025:

HUOM: Alla olevien koulujen lisäksi järjestämme AKL-ryhmiä koulupäivän jälkeisenä, maksuttomana harrastustoimintana Mukkulassa, Kirkonkylän koululla, Ruotsinkielisellä koululla (ruotsiksi) sekä Hollolassa Tiilikankaan ja Herralan kouluilla. Maksuttomaan toimintaan kuuluu harjoitukset 1x/vko. Lisämaksusta pelaaja saa oman pallon ja voi osallistua turnauksiin. Näistä ryhmistä kerromme lisätietoa ja avaamme ilmoittautumisen syksyllä koulujen alkaessa.

Lisätietoja Lahti Basketball Alakoulun Korisliiga AKL-toiminnasta:

  • Satu Halla (AKL-vastaava), 040 745 5793, satu.halla@lbj.fi
  • Seuran toimisto / toimisto@lbj.fi