Jarmo Sipilä- rahasto maajoukkuepelaajien tukemiseksi

Lahti Basketball Juniorit ry on perustanut Jarmo Sipilä-rahaston, jonka avulla tuetaan maajoukkueisiin päässeitä nuoria seuran urheilijoita maajoukkueleirien, -pelien tai turnausten kustannuksissa.

Edesmenneen lahtelaisen koripalloilun aktiivisen talkoolaisen ja joukkueenjohtajan Jarmo Sipilän kunniaksi perustetun rahaston pesämuna saatiin Jarmo Sipilän muistolahjoituksista.  Koripallo oli Sipilälle tärkein vapaa-ajan harrastus. Hän oli vuosia mukana Lahden NMKY:n hallituksessa, jonka lisäksi hänet valittiin vuoden namikalaiseksi 1999.

Rahaston varoja seurataan omalla kirjanpidon tilillä. Työryhmä käy läpi hakemukset, ja tekee seuran hallitukselle ehdotuksen varojen jakamisesta. Seuran hallitus päättää avustusten jakamisesta.

Maksimissaan tukea voidaan myöntää 50% pelaajan yksittäisen leirimaksun hinnasta. Tuki voi olla myös pienempi kuin 50% riippuen hakijoiden määrästä, sekä avustusvarojen määrästä. Tukea jaetaan niin kauan kuin avustusvaroja on jäljellä. Tukea voidaan myöntää maajoukkuetoiminnan kustannuksiin U15 ikäluokan All Star leirityksen 3. leiristä alkaen.

 

Maajoukkueleireille ja maajoukkuepeleihin päässeet pelaajat voivat tarvittaessa hakea Jarmo Sipilä-rahaston tukea TOTEUTUNEEN LEIRIN PÄÄTYTTYÄ. TUKEA VOI HAKEA KAHDEN KUUKAUDEN KULUESSA LEIRISTÄ. Täytä  vapaamuotoinen hakemus, joka vastaa seuraaviin kysymyksiin:

  • Hakijan nimi (pelaaja)
  • Hakijan syntymäaika (pp.kk.vvvv)
  • Joukkue / harjoitusryhmä
  • Vanhemman nimi
  • Sähköpostiosoite (päätös toimitetaan tähän osoitteeseen)
  • Maajoukkueleiri / -peli / -turnaus, mihin pelaaja on päässyt

Liitä hakemukseen liitteeksi kopio laskusta, joka Koripalloliitolta on tullut, sekä kuitti maksusta.

Lähetä hakemus sähköpostilla seuralle osoitteeseen jimi.koskinen@lbj.fi. 

 

Jarmo Sipilä-rahastoa tukeneet yritykset:

  • Virnex Group Oy

Etsimme jatkuvasti lisää yhteistyökumppaneita ja yksityishenkilöitä tukemaan rahastoa, ja sen kautta lahjakkaita alueen koripallomaajoukkuepelaajia. 

 

Lisätietoja:

Jimi Koskinen

Toiminnanjohtaja

Lahti Basketball Juniorit ry

jimi.koskinen@lbj.fi

044 275 6767