Hinnat

Ilmoittautuminen on voimassa vasta, kun joukkuemaksusuoritus näkyy järjestäjän tilillä. Suorituksen yhteydessä on käytettävä joukkueen viitenumeroa. Joukkuemaksua ei palauteta. Jokaisella turnaukseen osallistuvalla pelaajalla ja valmentajalla on oltava jokin oheisista kisapasseista.

Force Majore

Jos turnausta ei voida järjestää tai sitä lykätään tapahtumien vuoksi, jotka eivät ole turnauksen järjestäjien hallussa (force majore), tai tapahtumien vuoksi, jotka eivät ole turnausjärjestäjien törkeästä huolimattomuudesta johtuvia, eivät turnaukseen rekisteröityneet osallistujat voi pitää turnauksen järjestäjiä vastuussa aiheutuneista vahingoista, kustannuksista tai menetyksistä, kuten kuljetuskustannuksista, majoituskuluista, lisätilauksista aiheutuvista kustannuksista, taloudellisista menetyksistä jne.

Mikäli turnaus tullaan perumaan järjestäjän toimesta poikkeusoloista johtuen, palautetaan maksetut joukkue- ja passimaksut täysimääräisenä. . Easter Tournament ei ole millään tavoin vastuussa vammoista tai taloudellisista menetyksistä, joita voi syntyä sodan, sotatapahtumien, sisällissodan, vallankumouksen tai sisäisten häiriöiden tai viranomaisten toiminnan, lakkojen, työsulkujen, saartojen tai vastaavien tapahtumien vuoksi.