Seuravaatteet

Lahti Basketball Juniorit ry seuravaatteet ja fanituotteet

Lahti Basketball juniorit tekee kauden 2019-2020 aikana kolme kertaa tilauksen fanituotteista tuotteiden myyjälle. 

 

SEURAAVAN TILAUKSEN ERÄPÄIVÄ ON 31.8.2019!!!

Tuohon eräpäivään mennessä tulleet tilaukset joukkueilta lähtevät eteenpäin ja saapuvat noin kuukauden aikamääreellä Lahteen (huom. toimistolta löytyy jonkin verran huppareita, t-paitoja ym. eli osan tuotteista voi saada jo saman tien).

 

Hinnat ja koot:

Tuotteiden hinnat löytyvät myclubista seuran verkkokaupasta.

HUOM! Syksyn 2019 ensimmäinen tilaus on alehinnoittelulla SBG:n ja Lahti Basketball Junioreiden yhdistymisen kunniaksi!. Alennushinnat on päivitetty myclubiin verkkokauppaan. Ensimmäisen tilauksen jälkeen hinnat palaavat normaaliksi.

 

Tilaus:

TILAUS TAPAHTUU MYCLUBIN KAUTTA TÄÄLTÄ.

Tuotteet valitaan myclubissa, valitse tuote - väri - koko. Lisäksi tietyissä tuotteissa voit lisätä "tilausrivin lisätietoon" numeron tai nimen jos haluat omaan tuotteeseen painatettuna numeroita tai nimiä (lisäpainatuksilla oma hinnasto).

 

Laskutus:

Laskutus toteutuu myclubin verkkokaupan kautta, jossa valitaan tuotteet. Valinnan jälkeen tuotteista muodostuu lasku, joka tulee olla maksettuna ennen kuin tuotteet toimitetaan tilaajalle. Laskutusasioissa voi olla yhteydessä seuran toimistoon.

 

Toimitus:

Tuotteet ovat noudettavissa seuran toimistolta heti kun ne saapuvat Lahteen. Tuotteiden saapumisesta tehdään ilmoitus joukkueenjohtajille / joukkueiden varustevastaaville. Toiveena on että joukkueen yhteyshenkilö kävisi noutamassa joukkueen tilauksen toimistolta ja jakaisi esim. seuraavien treenien yhteydessä tilaajille omat tuotteet. Ne pelaajat, jotka eivät ole ikäluokkajoukkueessa voivat sopia noudon olemalla yhteydessä toimistoon.

 

Lisätietoja:

toimisto - toimisto@lbj.fi, +358 45 270 5255