Liikuntaharrastuksen ja yhteisöön kuulumisen positiiviset vaikutukset ovat kiistattomia. Lahti Basketball Juniorit haluaa tarjota mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden harrastaa. Tässä tarvitsemme teidän yritysten apua!

Seuramme on Lahden alueen isoimpia lasten ja nuorten liikuttajia. Olemme voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka merkittävimmät tulonlähteet ovat jäsenten kausimaksut, talkoot ja vuosittainen Easter Tournament sekä avustukset ja sponsorituet. Kausimaksut tuovat selkeästi isoimman osuuden tuloista (v. 2023 n. 50%). Perheiden taloudelliset haasteet heijastuvat myös lasten harrastuksiin, jotka valitettavan usein ovat yksi säästökohteista. Tämä näkyy myös kasvaneena kysyntänä harrastusmaksujen tukihakemuksissa. 

Tarjotaan yhdessä lapsille ja nuorille mahdollisuus harrastaa

Yhteiskunnallisesti on ensisijaisen tärkeää, ettemme menetä yhtäkään lasta sen vuoksi, ettei perheellä ole varaa lapsen harrastukseen. Mitä isomman osuuden vuosituloista saamme yritystuista, sitä maltillisempina voimme pitää kausimaksut. Emme pysty lupaamaan teille suurta valtakunnallista näkyvyyttä,  vaan tukemalla olette ensisijassa sosiaalisen vastuullisuuden näkökulmasta mahdollistamassa lasten ja nuorten harrastamista.  Toki mukana on aina erityisesti paikallista näkyvyyttä, tässä muutama valmis tukivaihtoehto. 

Vaihtoehtoja tukemiselle

Valitse alta teille kiinnostavimmat tukimuodot ja lähetä lomake. Olemme pian yhteydessä; räätälöidään tarvittaessa sopiva tukimuoto!

HUOM: Tukimuotojen kuvaukset ja sisällöt löydät alempaa sivulta.

Haluan yhteydenoton mieluiten

Tukimuotojen kuvaukset

Pienikin tuki on tärkeää. Mikäli muuta ei sovita, tukieurot kohdennamme mm. kausimaksujen alentamiseen, vähävaraisten rahastoon ja maajoukkuepelaajien tukirahastoon. Mikäli et löydä valmiista paketista sopivaa, räätälöidään yhdessä! Yhteistyö koskee yhtä kautta, mutta sovimme mielellämme pitempiaikaisesta yhteistyöstä.

Kempower Easter Tournament -tuki – 400-2000 €

Jo 90-luvulta alkunsa saanut, vuosittain pääsiäisenä pelattava Kempower Easter Tournament on yksi Suomen suurimpia koripallon junioriturnauksia. Turnausvieraita on noin 3500, joista pelaajia noin 2500. Turnaus on seuran merkittävin varainkeruuhanke (noin 35% vuosituloista). Turnauksen tuotoilla saadaan vähennettyä n. 160 € per pelaaja vuosittaista kausimaksua! Turnauksen pakettivaihtoehdot:

  •  400 € - yksi yrityksen nimeä kantava sarja; näkyvyys otteluohjelmassa ilmoittautumisen aukeamisesta alkaen (syys-lokakuu).
  • 1000 € - yksi yrityksen nimeä kantava kenttä; näkyvyys otteluohjelmassa ja turnauksen aikana kentällä esim. Beach flag tms.
  • 2000 € - valinnan mukaan sarja- tai kenttänäkyvyys sekä lisäksi kumppaninäkyvyys nettisivuilla, turnauslehdessä ja seuran some-kanavissa.

Kannattavan yhteisön jäsenyys – 500 €

Yrityksenne saa puheoikeuden (ei äänioikeutta) seuran sääntömääräisissä kokouksissa, näkyvyyden nettisivuilla kannattajayhteisönä sekä oikeuden käyttää "Mukana tukemassa" -banneria omissa kanavissanne.


AKL-toiminnan tukeminen – alkaen 500 €

Alakoulun korisliiga on matalan kynnyksen koripalloharrastus lapsen omalla lähikoululla. Kun harjoitukset järjestetään lähellä kotia, lapsi voi kulkea niihin itsenäisesti ja turvallisesti, eikä vanhempien tarvitse kiirehtiä kotiin kuljettamaan. Joukkuekavereina ovat tutut naapurit ja koulukaverit.

Yritystuet menevät suoraan AKL-kausimaksujen pienentämiseen, tavoitteenamme on jopa maksuton AKL-toiminta.

  • 2000 € -  yritykselle nimetty AKL-koulu
  • 500 € - AKL-tukijayritys

Vahva näkyvyys kaikessa AKL-viestinnässä (mm. nettisivut, mainonta, viestintä osallistujille, turnaukset). Kouluille nimetyt yritykset saavat myös 6. pelaaja -tason näkyvyyden. Oikeus käyttää "Mukana tukemassa" -banneria omissa kanavissa.


6. pelaaja -tason tukija – 1000 €

6. pelaaja on koripallossa aloitusviisikosta seuraavana kentälle menevä pelaaja. 6. pelaaja on myös nimitys yleisölle, jonka tuki on kuin yksi lisäkenttäpelaaja. 6. pelaaja- tukijana näytte nettisivuillamme yhtenä 6. pelaaja -tason tukijana, saatte tarinanne/näkyvyyden uutiskirjeeseemme (yli 600 jäsenen perheelle) sekä vähintään yhden julkaisun syys- ja kevätkauden aikana some-kanaviimme (IG, FB, LinkedIn). Saatte myös oikeuden käyttää "Mukana tukemassa" -banneria omissa kanavissanne.


Kummiyritys pelaajalle tai joukkueelle – 2000 €

Ole mukana tukemassa pelaajien kasvua aina pienimmistä junioreista aikuisiin! Tukemalla lasten ja nuorten harrastamista, pääsette valintanne mukaan yhden Team Lemkemin (naisten 1. divisioonajoukkue) tai Team Pajulahden (miesten 1. divisioonajoukkue) pelaajan kummiksi tai valitsemanne juniorijoukkueen kummiksi. Tuesta puolet ohjautuu ko. joukkueelle ja puolet seuralle. Näkyvyys 6. pelaaja -tasolla nettisivuilla sekä vähintään kaksi julkaisua per syys- ja kevätkausi kummipelaajan tai -joukkueen yhteydessä some-kanavissamme. Saatte myös oikeuden käyttää "Mukana tukemassa" -banneria omissa kanavissanne.


Aloitusviisikko-tason tukija – 3000 €

Aloitusviisikko on joukkueen kantava voima, viisi pelin aloittavaa pelaajaa. Aloitusviisikko-tason tukijana näytte nettisivuillamme yhtenä Aloitusviisikko-tukijana, saatte tarinanne/näkyvyyden uutiskirjeeseemme (yli 600 jäsenen perheelle) sekä vähintään kaksi julkaisua per syys- ja kevätkausi some-kanaviimme (IG, FB, LinkedIn). Saatte myös oikeuden käyttää "Mukana tukemassa" -banneria omissa kanavissanne.


Leirikumppanuus – 4000 €

Järjestämme koulujen loma-aikoina (mm. syys-, joulu-, talviloma) suosittuja korispäiväleirejä. Leirikumppanina saatte täyden Aloitusviisikko-tason tukijan näkyvyyden lisäksi näkyvyyden yhden leirin viestinnässä sekä leiripaidat osallistujille yrityksenne logolla/viestillä. Saatte myös oikeuden käyttää "Mukana tukemassa" -banneria omissa kanavissanne.


Iso räätälöity tukipaketti – yhdessä sovittava summa

Vain mielikuvitus on rajana! Korvamerkitään yhdessä tuki teille kiinnostavimpiin kohteisiin. Mitä jos tarjottaisiin maksuton leiri 100 lapselle ja nimettäisiin AKL-toiminta yrityksenne mukaan? Mietitään yhdessä lisää!


Kiitos kun olette mukana mahdollistamassa lasten harrastamista ❤️