Lahti Basketball Juniorit järjestää Unified-koripallotoimintaa 16-40- vuotiaille!

Lahti Basketballin Unified-koris harjoittelee kerran viikossa keskiviikkoisin klo 17:30-19:00 Kasakkamäen koululla (Sävelkatu 2, 15810 Lahti) .  HUOM! Ensimmäiset harjoitukset 31.8.2022!

Unified-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat (16-40 v) ja vammattomat partneripelaajat pelaavat samoissa joukkueissa. Kentällä yhdessä joukkueessa pelaa samaan aikaan kolme urheilijaa ja kaksi partneria. Partnerit eivät saa olla dominoivassa roolissa kenttätapahtumissa. Partnereiden tärkein tehtävä on rakentaa tilanteita ja toimia esimerkkinä. Unified-koripalloa pelataan tavallisen koripallon säännöillä. Peliaika otteluissa on 4x8 minuuttia. Unified-toiminnassa eri-ikäiset tytöt/naiset ja pojat/miehet harjoittelevat ja pelaavat samassa ryhmässä.

Suomeen Unified-koripallo rantautui Euroopan komission tukeman Special Olympics -nuorisohankkeen voimin 2010 ja Lahti Basketball Juniorit ry jatkaa SB-Girlsien perustamaa Unified-koripallotoimintaa Lahden alueella kaudesta 2019-2020 alkaen.

Mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet: sisäkengät, shortsit/verkkarit sekä t-paidan. Jos sinulla on pallo, niin ota se mukaan. Treeneissä on myös lainapalloja.

Mukaan otetaan urheilijoita, partnereita, valmentajia ja taustahenkilöitä. Mikäli olet kiinnostunut, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Urheilijoiden kausimaksu on 350€ (maksut 175€ syyskuu ja 175€ tammikuu). Hintaan ei kuulu sarjatoiminta, joka lisätään kuluihin, kun selviää niihden tarkempi hinta jos joukkue lähtee mukaan sarjatoimintaan.

Jos et ole varma, onko koripallo oma lajisi, niin tule rohkeasti kokeilemaan. Kaikki voivat tulla kokeilemaan yhden kuukauden maksutta.


Lisätietoja Unified-koriksesta


Lisätietoja:

Seuran toimisto / toimisto@lbj.fi


Tervetuloa mukaan!