Kiinnostaako lasten valmentaminen?

Tule apuvalmentajaksi Lahti Basketball Junioreihin!

Koripalloharrastus on Lahdessa kovassa nousussa, ja erityisesti alle 13-vuotiaiden harrastajamäärät kasvavat vauhdilla. Tarjoamme nyt upean mahdollisuuden tulla mukaan toimintaan apuvalmentajana tai apuohjaajana!

Lue lisää, jos olet

  • jo korista harrastavan lapsen vanhempi
  • lasten liikuttamisesta kiinnostunut aikuinen
  • liikunnan opiskelija
  • kiinnostunut pienestä lisätienestistä tärkeän työn parissa
  • kiinnostunut kokeilemaan valmentamista

Mikä on apuvalmentajan/-ohjaajan tehtävä?

Kaikissa ryhmissämme toimii kokenut päävalmentaja sekä useampi apuvalmentaja. Sinun apuasi tarvitaan täydentämään ohjaajien määrää harjoituksissa, jotta harjoituksen sisällä voidaan tehdä tarpeeksi monta pienryhmää. Et tarvitse aiempaa kokemusta lajista, tärkeintä on into auttaa lapsia keskittymään ja kehittymään.

Kuinka usein minua tarvitaan?

Voit sitoutua juuri niin moneen kertaan kuin itsellesi sopii. Esimerkiksi jos lapsesi harrastaa ryhmässä, voit käydä viikon kaikkina tai vaikka yhtenä kertana, jolloin lapsesi on mukana. Toivomme toki sinun käyvän pääsääntöisesti säännöllisesti, jotta valmentaja osaa suunnitella harjoitukset ohjaajien mukaan. Hyvä aloitusmäärä on esimerkiksi kerran viikossa, mutta toki useamminkin voit käydä.

Mitä hyödyn apuvalmentamisesta/-ohjaamisesta?

Antoisinta valmentamisessa on nähdä lasten ilo ja kehittyminen sekä tietää tekevänsä todella merkittävää työtä lasten liikuttamisen eteen. Parhaimmillaan lapsi löytää koriksesta elämän mittaisen harrastuksen ja liikunnallisen elämäntavan. Ajattele, että sinä voit olla tukemassa lasten kehittymistä ihmisinä ja urheilijoina.

Tarjoamme kaikille valmentajille ja ohjaajille säännöllistä koulutusta, johon voit halutessasi osallistua. Jos valmentaminen kiinnostaa enemmänkin, tämä on hyvä ponnahduslauta kohti isompaa valmennusroolia.

Maksamme kaikille apuvalmentajille myös rahallisen korvauksen. Korvauksen määrästä sovitaan aina valmennussopimuksen yhteydessä. 

Miten ilmoittaudun mukaan?

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä. Tai soita seuran valmennuspäällikkö Pekka Setälälle (040 841 6924), niin jutellaan lisää!

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme! Tehdään yhdessä merkittävää työtä lasten liikunnan parissa.