Lahti Basketball Juniorit ry järjestää perinteisen Kempower Easter Tournamentin jo 28. kerran 29.-31.3.2024. Turnaus on nimetty pääyhteistyökumppani Kempowerin mukaan 2024 turnauksesta alkaen. Otteluja pelataan Lahden Suurhalli kompleksissa, sekä Lahden alueen kouluilla ja pelisaleissa. Alkusarjojen ensimmäiset ottelut alkavat perjantaina klo 9:00 alkaen. Lauantai-iltana ja sunnuntaiaamuna ratkaistaan välierät. Finaalit pelataan sunnuntaina. Sunnuntain viimeiset ottelut alkavat viimeistään noin klo 16:00-17:00.

Kaikille osallistuville joukkueille takaamme vähintään:

  • U11-19 (Mini - A-ikäiset)  ja aikuiset    = 5 ottelua
  • U9-10 (Mikrot)           = 4 ottelua
  • U8-7 (Supermikrot) = 3 ottelua.

Turnausorganisaatio pidättää oikeuden sulkea sarjoja ennen ilmoittautumisen loppumista. Joukkueet otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ulkomaisten joukkueiden kanssa voimme tehdä poikkeuksia. Ilmoittautuminen vahvistuu, kun joukkuemaksu on kirjautunut turnauksen tilille.

Pyydämme huomioimaan, että pelaajia ei ole vakuutettu turnausorganisaation puolesta turnauksessa.

Jokaisen joukkueen tulee ilmoittautua kisakansliassa Lahden Suurhallilla (Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti) ennen ensimmäisen pelin alkua.

Sarjajärjestelmä

Kilpasarja on tarkoitettu SM- tai 1-divisioonassa pelaaville joukkueille.

Challenger-sarja on tarkoitettu alueen sarjoissa pelaaville joukkueille tai joukkueille jotka eivät pelaa sarjoissa.

Ilmoittautuminen turnaukseen

Ilmoittautuminen turnaukseen alkaa 2.10.2023 kello 10.00.

 Ilmoittautumisaika päättyy 3.3.2024 kello 23.59.

  • Vahvistakaa turnauspassien määrä 3.3.2024 mennessä.
  • Syöttäkää pelaajien nimet ja pelinumerot 15.3.2024 mennessä.

Kisakanslia ja tulospalvelu

Kisakanslia sijaitsee Lahden Suurhallilla, Messukeskuksen pääsisäänkäynnin luona. Kisakanslia aukeaa torstaina 28.3.2024 klo 19:00. Tuloksia ja sarjojen tilanteita voi seurata lähes reaaliaikaisesti turnauksen tulospalvelusta. 

Kisakansliassa toimii maksuvälineenä käteinen, mobilepay sekä maksukortti. Pyydämme kuitenkin hoitamaan mieluiten kaikki maksut suoraan turnauksen tilille viitenumeroa käyttäen. 

Pelejä voi myös seurata livestreamina Solidsportista joko ostamalla All Access -passin tai ostamalla yksittäisen ottelun.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tiedustella turnauksen aikana omalta pelipaikalta, majoituskoululta ja kisakansliasta, sekä turnauksen jälkeen kisakanslian puhelinnumerosta ja turnauksen sähköpostin kautta. Ilmoitathan samalla yhteystietosi ja kadonneen esineen tunnusmerkit sekä missä se on kadonnut. 

Kioskit ja ravintolat pelipaikoilla

Kioskit ovat avoinna pelipaikoilla otteluohjelman mukaisesti. Turnausruokala sijaitsee Lahden Suurhallilla. Kioskilta löytyy pelikouluilla ja liikuntahalleilla pikkupurtavan lisäksi henkilö, joka auttaa tarvittaessa turnaukseen liittyvissä asioissa.

Salivalvojat ja turnaushenkilökunta

Jokaisella koululla on oma salivalvoja, joka vastaa kyseisen salin toiminnasta. Salivalvojan tunnistat Kempower Easter Tournament -paidasta. Salivalvojat opastavat joukkueita ja heidän puoleensa voi kääntyä pelipaikoilla.

Kisakanslian yhteydessä Suurhallilla on tulospalvelu ja turnauksen johto.

Joukkueen tietojen hallinta ja päivittäminen

Saat ilmoittautumisen yhteydessä omalle joukkueellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan, joiden avulla voit päivittää joukkueesi tietoja oman joukkueesi sivuilla. Pidä joukkueesi tiedot ajan tasalla, yhteystiedoista tulee löytyä sekä yhteyshenkilön sähköpostiosoite että puhelinnumero. Lisäksi järjestelmään pitää päivittää ennen turnauksen alkua kaikkien pelaajien vaaditut tiedot. Pelastusviranomaisten pyynnöstä kouluilla majoittuvilta vaaditaan tiedot (pois lukien pelinumerot) jo hyvissä ajoin ennen turnausta. Tarkempi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin.

Maksaminen

Saat ilmoittautumisen yhteydessä laskun joukkuemaksusta sekä viitenumeron. Käytä tätä viitenumeroa aina maksaessasi mitä tahansa joukkueen maksuja. Jos maksat ilman viitenumeroa, eivät maksusi kirjaudu järjestelmäämme.

Joukkuemaksu on suoritettava laskun eräpäivään mennessä, jotta joukkueen ilmoittautuminen tulee voimaan.

Kisapassit ja muut maksut suoritetaan sen jälkeen, kun joukkueen yhteyshenkilö on vahvistanut joukkueensa pelaajamäärän tulospalvelujärjestelmään. Tarkemmat ohjeet tulevat ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Ensiapuryhmä

Ensiapuryhmä päivystää Lahden Suurhallilla kisakanslian yhteydessä.

Vakuutukset

Turnaukseen osallistuvia pelaajia ei ole vakuutettu turnausjärjestäjän toimesta.

Kempower Easter Tournament 2024

  • Alkaa 29.3.2024 kello 9:00
  • Päättyy 31.3.2024 kello 18:00
  • Tapahtumapaikka: Lahti
  • Kisakanslia: Lahden Suurhalli, Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti, Suomi
  • www.eastertournament.com