Lahti Basketball Juniorit ry järjestää Easter Tournamentin jo 26. kerran 15.-17.4.2022. Otteluja pelataan Lahden Suurhalli kompleksissa, sekä Lahden alueen kouluilla ja pelisaleissa. Alkusarjojen ensimmäiset ottelut alkavat perjantaina klo 9:00 alkaen. Lauantai-iltana ja sunnuntaiaamuna ratkaistaan välierät. Finaalit pelataan sunnuntaina. Sunnuntain viimeiset ottelut alkavat viimeistään noin klo 15:00-16:00.

Koronapandemia perui Easter Tournament turnaukset vuosilta 2020 ja 2021, ja nyt odotamme innolla tulevaa pääsiäistä ja pitkästä aikaa järjestettävää Easteria!

Kaikille osallistuville joukkueille takaamme vähintään:

  • U11-12 (minit), U13-14 (C-ikäiset), U15-16 (B-ikäiset), U17-19 (A-ikäiset)  ja aikuiset = 5 ottelua
  • U9-10 (Mikrot) = 4 ottelua
  • U8-7 (Supermikrot) = 3 ottelua.

Turnausorganisaatio pidättää oikeuden sulkea sarjoja ennen ilmoittautumisen loppumista. Joukkueet otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ulkomaisten joukkueiden kanssa voimme tehdä poikkeuksia. Ilmoittautuminen vahvistuu, kun joukkuemaksu on kirjautunut turnauksen tilille.

HUOM. Covid-19 tilannetta seurataan jatkuvasti järjestäjien puolelta ja tarvittavia toimenpiteitä tehdään järjestelyissä, jotta turnaus voidaan järjestää turvallisesti koronatilanteen jatkuessa vielä syksyn 2021 ja kevään 2022 aikana.

Pyydämme huomioimaan, että pelaajia ei ole vakuutettu turnausorganisaation puolesta turnauksessa.

Jokaisen joukkueen tulee ilmoittautua kisakansliassa Lahden Suurhallilla (Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti) ennen ensimmäisen pelin alkua.

Sarjajärjestelmä

Kilpasarja on tarkoitettu SM- tai 1-divisioonassa pelaaville joukkueille.

Challenger-sarja on tarkoitettu alueen sarjoissa pelaaville joukkueille tai joukkueille jotka eivät pelaa sarjoissa.

Ilmoittautuminen turnaukseen

Ilmoittautuminen turnaukseen alkaa 4.10.2021 kello 10.00. Ilmoittautumisaika päättyy 18.3.2022 klo 23:59.

Kisakanslia ja tulospalvelu

Pyydämme joukkueita ilmoittautumaan kisakansliassa ennen ensimmäistä peliä.

Kisakanslia sijaitsee Lahden Suurhallilla, Messukeskuksen pääsisäänkäynnin luona. Kisakanslia aukeaa torstaina 14.4.2022 klo 19:00. Tuloksia ja sarjojen tilanteita voi seurata lähes reaaliaikaisesti turnauksen tulospalvelusta. Kisakansliassa toimii maksuvälineenä käteinen, mobilepay sekä maksukortti.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tiedustella turnauksen aikana omalta pelipaikalta, majoituskoululta ja kisakansliasta, sekä turnauksen jälkeen kisakanslian puhelinnumerosta ja turnauksen sähköpostin kautta. Ilmoitathan samalla yhteystietosi ja kadonneen esineen tunnusmerkit sekä missä se on kadonnut. 

Kioskit ja ravintolat pelipaikoilla

Kioskit ovat avoinna pelipaikoilla otteluohjelman mukaisesti. Turnausruokala sijaitsee Lahden Suurhallilla. Kioskilta löytyy pelikouluilla ja liikuntahalleilla pikkupurtavan lisäksi henkilö, joka auttaa tarvittaessa turnaukseen liittyvissä asioissa.

Salivalvojat ja turnaushenkilökunta

Jokaisella koululla on oma salivalvoja, joka vastaa kyseisen salin toiminnasta. Salivalvojan tunnistat oranssista Easter Tournament -paidasta. Salivalvojat opastavat joukkueita ja heidän puoleensa voi kääntyä pelipaikoilla.

Kisakanslian yhteydessä Suurhallilla on tulospalvelu ja turnauksen johto.

Ensiapuryhmä

Ensiapuryhmä päivystää Lahden Suurhallilla kisakanslian yhteydessä.

Easter Tournament 2022

  • Alkaa 15.4.2022 kello 9:00
  • Päättyy 17.4.2022 kello 17:00
  • Tapahtumapaikka: Lahti
  • Kisakanslia: Lahden Suurhalli, Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti, Suomi
  • www.eastertournament.com