Loppukesän Virnex 3X3 -katukoris puoleen hintaan

1.7.2024

Upeaa katukoriskesää on vielä kuukausi jäljellä. Nyt tarjoamme uusille ilmoittautujille heinäkuun treenit, kaksi turnausta, pallon ja t-paidan tarjoushintaan.

Virnex 3X3 -katukoriksessa harjoitellaan, pelataan ja pidetään hauskaa kavereiden kanssa ulkokoriskentällä. Harrastus on uusille pelaajille matalan kynnyksen tapa kokeilla korista, koripalloa jo pelaaville puolestaan loistava kesäharjoitusmuoto hioa omia taitoja.

TARJOUS: Harrasta loppukesä puoleen hintaan! Pallo ja t-paita kaupan päälle!

Katukoriskesää on vielä kuukausi jäljellä; kesä päättyy lopputurnaukseen torstaina 1.8. 

Loppukesän hinta:

  • 1 x/vko 45 €
  • 2 x/vko 65 €

Hinta sisältää harjoitukset, turnaukset (6.7. ja 1.8.), pallon ja t-paidan. Toimintaa järjestetään 2018-syntyneistä alkaen, ja ryhmät harjoittelevat Lahden Kisapuistossa, Nastolassa Kirkonkylän koululla ja Hollolassa Heinsuon koululla. Myös naisille ja miehille on omat ryhmänsä, jotka ovat nekin tänä vuonna keränneet ennätysmäärän osallistujia; molemmissa ryhmissä pelaajia on lähes 20.

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan

Harjoituksissa on ollut huikea meininki, ja osallistujia on enemmän kuin minään aikaisempana kesänä. Lähes kaikissa ryhmissä on kuitenkin vielä tilaa, ja uudet pelaajat pääsevät hyvin menoon mukaan. Valitse sopiva ryhmä ja ilmoittaudu mukaan!