Yritys, mahdollista kanssamme lasten harrastaminen!

7.11.2023

Liikuntaharrastuksen ja yhteisöön kuulumisen positiiviset vaikutukset ovat kiistattomia, ja haluammekin tarjota mahdollisimman monelle Lahden alueen lapselle ja nuorelle mahdollisuuden harrastaa. Tässä tarvitsemme yritysten apua.

Olemme Lahden alueen isoimpia lasten ja nuorten liikuttajia. Tarjoamme tytöille ja pojille mahdollisuuden harrastaa kilpa- ja harrastetasolla aina pienimmistä junioreista aikuisiin asti. Keväällä 2024 käynnistämme myös muutaman vuoden tauon jälkeen Unified-toiminnan, joka mahdollistaa koripalloharrastuksen kehitysvammaisille. 

Voittoa tavoittelemattomana yhdistyksenä merkittävimmät tulonlähteemme ovat jäsenten kausimaksut (v. 2023 noin 50%), talkoot ja vuosittainen Easter Tournament sekä avustukset ja sponsorituet. Jotta harrastamisen kustannukset eivät koidu liian suuriksi, tarvitsemme teidän yritysten apua.  Mitä isomman osuuden vuosituloista saamme yritystuista, sitä maltillisempina voimme pitää kausimaksut.

Olemme luoneet useita vaihtoehtoja yrityksille tukea toimintaamme ja näin tarjota useammalle lapselle ja nuorelle tärkeä liikuntaharrastus. 


Kiitos kun olette mukana mahdollistamassa lasten ja nuorten harrastamista ❤️