Kesän korisleirin 3.-7.6. ilmoittautuminen avattu

4.4.2024

Voiko kesäloma alkaa paremmin kuin kavereiden ja koriksen parissa! Lahti Basketball Junioreiden suositut päiväleirit jatkuvat heti kesäloman ensimmäisellä viikolla. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 2018-2012 -syntyneet tytöt ja pojat, lajitaustasta riippumatta.

Leiri kantaa LaBan naisten 1. divisioonajoukkueen Team Lemkemin kantavien voimien, myös ikäluokkiensa maajoukkueissa hienoja otteita esittäneiden Ella Sahurin ja Peppi Lohkon nimeä. Lisäksi leirillä vierailee LaBan miesten edustusjoukkueen pelaajia.

Leirillä harjoitellaan koriksen henkilökohtaisia lajitaitoja, pelataan pienpelejä, tehdään oheisharjoituksia, leikitään, ulkoillaan ja pidetään hauskaa niin Suurhallilla kuin sen ympäristössä. Leiri kestää maanantaista perjantaihin, ja lapset voi tuoda paikalle 8-16 väliseksi ajaksi. Päivittäin syödään yhdessä lounas ja välipala, jotka kuuluvat leirin hintaan. Leiri on tarkoitettu korista jo pitempään pelanneille sekä loistavaksi ensikosketukseksi lajia aloittaville tai koriksesta muuten kiinnostuneille.

Katso tarkempi sisältö ja hintatiedot ja ilmoittaudu mukaan kesän kivoimmalle leirille!