Anna joululahjaksi liikuntaharrastus lapselle

8.11.2023

Tässä loistava lahjaidea yrityksille ja yksityishenkilöille!

Lasten ja nuorten urheiluharrastuksen jatkamisesta on viime aikoina tullut normaalia hankalampaa. Taloudelliset haasteet pakottavat perheitä säästämään, ja valitettavan usein säästökohde on lasten harrastaminen. Yhteiskunnallisesti on kuitenkin ensisijaisen tärkeää saada lapset ja nuoret liikkumaan.

Lahti Basketball Juniorit haastaa yritykset ja yksityishenkilöt tukemaan alueen vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten koripalloharrastusta 25 euron hintaisilla joululahjoilla. Lahjasta hyötyvät paitsi tuen saaja myös lahjan saaja ja lahjoittaja hyvällä mielellä; olette mukana tukemassa erittäin tärkeää kohdetta. Jokainen 25 euroa ohjataan 100 prosenttisesti kausimaksujen tukemiseen.

Toimi näin

Yksityishenkilö:

Yksityishenkilönä voit ostaa vähävaraiselle lapselle joululahjaksi liikuntaharrastuksen joko Lahti Basketball Juniorit ry Mobilepay-maksupaikan kautta tai seuran Myclubin kautta alla olevasta linkistä.

  • Mobilepayllä osto tapahtuu seuraavasti:
    • Syötä summaksi 25 euroa (tai muu vapaavalintainen summa)
    • Valitse maksupaikaksi / maksun saajaksi seuran Mobilepay maksupaikkanumero 17007 (Lahti Basketball Juniorit)
    • Kirjoita "Vähävaraisen harrastustukimaksu" kommenttikenttään!

Yritys ja yhteisö:

1. Päätä, kuinka monta 25 euron arvoista joululahjaa hankitte.

2. Laita osoitteeseen toimisto@lbj.fi viesti, jossa kerrot a) joululahjojen määrän, b) yrityksenne yhteyshenkilön tiedot ja c) yrityksenne laskutusosoitteen.

3. Luomme laskun ja lähetämme

  • digitaalisen joulukortin, jonka voitte välittää lahjan saajalle
  • bannerin, jolla voitte kertoa omissa kanavissanne, että olette mukana tukemassa alueen vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamista.

Tavoitteenamme on myydä 320 joululahjaa. Näin keräisimme yhteensä 8000 euroa, joka kohdistetaan suoraan lasten ja nuorten koripalloharrastuksen tukemiseen seuran vähävaraisten rahaston kautta.

Kiitos kun olette mukana tekemässä hyvää! ❤️


Pienkeräysnumero: RA/2023/1324

Varojen käyttötarkoitus: Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten koripalloharrastuksen kulujen tukeminen.


Lisätietoja: Jimi Koskinen / toiminnanjohtaja / 044- 275 6767 / jimi.koskinen@lbj.fi