Lahti Basketball Juniorit on Päijät-Hämeen vuoden urheiluseura!

3.6.2021

Lahti Basketball Juniorit on Päijät-Hämeen vuoden urheiluseura!

Päijät-Hämeen Liikunnan ja Urheilun järjestämä perinteinen Päijät-Hämeen Urheilugaala jouduttiin perumaan koronatilanteen vuoksi, mutta palkitsemisperinne haluttiin silti säilyttää ja palkinnot jaettiin torstaina etätilaisuudessa.

Lahti Basketball Junioreiden vuoden urheiluseuraksi palkitsemisen perusteina oli, seuran hyvä selviytyminen poikkeuksellisen haastavasta koronakaudesta, seuran Tähtiseura-merkin saavuttaminen vuoden 2020 päätteeksi, seuran ja alueen tyttöjen pelaajapolun laajentaminen U19-tyttöihin asti ja poikien pelaajanpolun vahvistaminen saavuttamalla miesten 1 B-divisioonan paikan. Eli toiminta ei seurassa jähmettynyt koronan myötä vaan pökköä on laitettu lisää pesään ja viety seuraa eteenpäin haasteista huolimatta!

Seuran toiminnanjohtaja Jimi Koskinen kävi noutamassa pystin ja diplomin koko seuran puolesta. ”Täytyy nostaa hattua kaikille seuramme toimijoille, tämä palkinto kuuluu kaikille teille jotka teette työtä lasten ja nuorten sekä aikuisten hyväksi seurassamme. Kausi on ollut kaikille seuroille erittäin haastava ja meilläkin pelaajia on toista sataa vähemmän kuin edellisellä kaudella ja oma turnauksemme Easter Tournament on jouduttu perumaan jo kahdesti koronan takia. Silti porskutamme eteenpäin ja jatkuvasti tulee ideoita ja asioita jäseniltä mitä voitaisiin vielä kehittää! Hienosti olemme onnistuneet myös laajentamaan pelaajanpolkuamme sekä tytöissä että pojissa ja luomme yhdessä muiden alueen koripalloseurojen kanssa entistä paremman mahdollisuuden lapsille ja nuorille harrastaa koripalloa.” Koskinen kommentoi.

Valinnat palkinnoista teki Päijät-Hämeen Urheilutekopalkintojen valintaraati ja päätökset vahvisti Päijät-Hämeen Liikunnan ja Urheilun hallitus.

Onnea myös muille palkituille!

Lisätietoja:

Päijät-Hämeen Urheilutekopalkinnot 2020 jaettu | Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry (phlu.fi)

www.ess.fi/paikalliset/4171072


#lahtibasketball #lahtibasketballneverstops