Koronan vaikutukset seuran harjoitustoiminnan kannalta 29.11.2020

29.11.2020

Koronan vaikutukset seuran harjoitustoiminnan kannalta 29.11.2020

Päijät-Häme, eli seuran toiminta-alue on koronaepidemian leviämisvaiheessa. Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän 25.11. asettamat suositukset ja rajoitukset sekä Suomen Koripalloliiton suositukset ja rajoitukset tarkoittavat seuratoiminnassa seuraavia toimia 30.11.-14.12. ajalla:

  • Lasten ja nuorten harjoituksia jatketaan Koripalloliiton, viranomaisten ja kaupungin suositusten mukaisesti 30.11.-14.12.
  • Poikkeuksena lapsi-vanhempi koris sekä yläkoulun poikien ja tyttöjen korisjengit, joiden toiminta keskeytyy 30.11.-14.12. väliseksi ajaksi.

Toimenpiteitä ja ohjeita harjoitustilanteisiin:

  • Harjoitukset pidetään 15 minuuttia lyhyempinä (harjoitusten loppua aikaistetaan), jolloin sekä edelliselle että seuraavalle ryhmälle jää aikaa vaatteiden pukemiseen sekä salista poistumiseen ja saliin siirtymiseen ilman kontakteja  toisen ryhmän kanssa.
  • Ryhmien välistä pelaajien sekoittumista minimoidaan (yläkouluikäisten aamutreenit keskeytettiin loppuvuoden osalta, ikäluokkajoukkueissa harjoitusryhmistä muodostetaan pienempiä ryhmiä).
  • Saliharjoituksissa painotetaan henkilökohtaisia lajitaitoja sekä pienpelejä nyt kun sarjaottelutkin ovat tauolla.

Harjoituksiin mukaan tuleminen on perheen oman päätös, eli ketään ei voida nykyisessä tilanteessa pakottaa harjoituksiin. Pyydämme vanhempia / pelaajia olemaan yhteydessä valmentajiin, jos harjoituksiin ei tultaisi, jotta valmentajat osaavat suunnitella harjoituksia sekä hallitsevat ryhmäkokoja paremmin.

Muistetaan myös yleiset ohjeistukset ja rajoitukset, eli kipeänä ei missään nimessä tulla harjoituksiin, huolehditaan henkilökohtaisesta hygieniasta ym.


Seura noudattaa viranomaisten päätöksiä ja suosituksia ja kehottaa kaikkia toimijoita toiminaan vastuullisesti ja ohjeita noudattaen, jotta junioreiden harrastustoiminta saadaan pidettyä käynnissä!


Lisätietoja aiheesta allekirjoittaneelta.

Jimi Koskinen
Toiminnanjohtaja
Lahti Basketball Juniorit ry
044 275 6767
jimi.koskinen@lbj.fi