Koriksen sarjatoiminta Päijät-Hämeessä keskeytyy välittömästi, harjoittelu jatkuu toistaiseksi

28.11.2020

Koripalloliiton kilpailujaos on 27.11.2020 päättänyt, että nuorten sarjatoiminta keskeytetään loppuvuodeksi koronaviruksen leviämisvaiheeseen siirtyneillä Eteläisellä alueella sekä Päijät-Hämeen sairaanhoitopiiriin alueella. Kaikki kilpailutoiminta keskeytyy välittömästi, jotta turvataan mahdollisimman laajasti koripalloharrastajien terveys.

Lahti Basketball Junioreiden sarjatoiminnassa olevien juniorijoukkueiden kannalta tämä tarkoittaa, että 27.11.2020 alkaen sarjatoiminta on keskeytetty 31.12.2020 asti.

Lasten ja nuorten sisätiloissa harjoittelun osalta edetään kaupunkien mahdollisesti tekemien linjausten mukaisesti. Lahti Basketball Junioreiden osalta harjoittelu jatkuu toistaiseksi viranomaisten ja Suomen Koripalloliiton rajoituksia ja ohjeistuksia noudattaen.

Olympiakomitea ja lajiliitot ovat päättäneet, että koronaviruksen leviämisalueilla aikuisten harrastustoiminnassa myös harjoittelu sisätiloissa keskeytetään niin kauaksi kuin sairaanhoitopiiri on leviämisvaiheessa. Tämän jälkeen seurat tiedottavat jäseniään harjoittelun jatkamisesta kuntien määräysten mukaisesti. Lahti Basketball Junioreiden aikuisryhmien osalta tämä tarkoittaa, että harjoitukset on peruttu 31.12.2020 asti Miesten kuntokoriksen, Naisten kuntokoriksen, Miesten pelivuoron, Naisten pelivuoron, U30 pelivuoron, U23 pelivuoron ja Unified-joukkueen osalta. 

Lisäksi seuran järjestämät Lapsi-Vanhempi-koris- harjoitukset on peruttu loppuvuoden osalta, koska aikuisten ryhmäharrastukset on kielletty ja näissä ryhmissä on aikuisia lasten kanssa liikuntasalissa.

 

Seura noudattaa viranomaisten päätöksiä ja suosituksia ja kehottaa kaikkia toimijoita toiminaan vastuullisesti ja ohjeita noudattaen, jotta junioreiden harrastustoiminta saadaan pidettyä käynnissä!
 

Lisätietoja aiheesta:

Jimi Koskinen / Toiminnanjohtaja / Lahti Basketball Juniorit ry / 044 275 6767 / jimi.koskinen@lbj.fi 

Suomen Koripalloliiton tiedote: https://www.basket.fi/basket/uutiset/koronavirusepidemia-keskeyttaa-sarjatoiminnan-koronan-leviamisalueilla/

AVI:n tiedote: http://www.avi.fi/fi/web/avi/-/kaikki-yli-10-hengen-yleisotilaisuudet-ja-yleiset-kokoukset-kielletaan-helsingin-ja-uudenmaan-seka-paijat-hameen-sairaanhoitopiirien-alueilla-maananta