Haluatko tukea seuraa

24.3.2020

Koronavirus on asettanut seurayhteisömme haastavaan tilanteeseen, jossa joudumme tekemään ratkaisuja alati muuttuvissa tilanteissa. Tarjoamme mahdollisuuden tukea seuran toimintaa erilaisten keinojen avulla.

Seuramme Lahti Basketball Juniorit on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen yhdistys, jonka pääasiallinen tulonlähde on jäsenten 2-8 erässä maksamat kausimaksut. Seuran jäseniltä kerättävillä kausimaksuilla katetaan kuukausittain valmentajien palkat, harjoitusolosuhteet, fyysisen harjoittelun kustannukset sekä kilpailutoiminta kokonaisuudessaan.

Pyydämme tässä haasteellisessa tilanteessa koko Lahti Basketball-perheen apua. Tarjoamme seuran jatkuvuuden turvaamiseksi mahdollisuutta tukea toimintaamme sekä yksilöille, että yhteisöille suunnatuin kannattajajäsenmaksuin, juniorikausikorttien muodossa sekä fanituotteita hankkimalla.

 

Kannattajajäsenmaksu

on yksi seuran tukemisen muoto, joka antaa äänioikeuden seuran sääntömääräisiin kokouksiin. Lisäksi kannattajajäsen saa muut edut mitä muutkin jäsenet saavat, esim. Myclubin tunnuksien avulla verkkokaupasta fanituotteiden ostaminen.

Kannattajajäsenmaksu: 100 euroa 

 

Kannattavan yhteisön jäsenyys

on yksi seuran tukemisen muoto. Kannattavalla yhteisöjäsenellä on puhe-, mutta ei äänioikeutta yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa.  

Kannattavan yhteisön jäsenmaksu: 500 euroa

Lahti Basketball Junioreita kannattavan yhteisön jäsenyyden avulla tukeneet yhteisöt ja yritykset:

  • Huoltopalvelu Viitanen Oy

 

Seuran normaalit jäsenmaksut

Seuran tukemiseksi voi myös hankkia alaikäisen tai täysi-ikäisen jäsenmaksun. Seuran ryhmissä tai joukkueissa harjoitteleville ja pelaaville jäsenmaksut on lisätty normaalin kausimaksun yhteydessä maksettavaksi. Seuran jäsen voi olla kuitenkin kuka vain ja halutessasi tukea seuraa, voit lunastaa itsellesi jäsenyyden. Jäsenmaksut antavat äänioikeuden seuran sääntömääräisiin kokouksiin.

Alaikäisen jäsenmaksu: 20 euroa

Täysi-ikäisen jäsenmaksu: 30 euroa

 

Junioripelien kausikortti kaudelle 2020-2021

Seuralta voi ostaa junioripelien kausikortin, jolla pääsee katsomaan kaikki Lahti Basketball Junioreiden kotiottelut kaudella 2020-2021. Lisäksi kausikortilla saa yhdessä vapaavalintaisessa junioriemme kotiottelussa ilmaisen kahvin. (Huom! Juniorien pelit tulevat olemaan katsojille ilmaisia myös ensi kaudella, kausikortin ideana on tukea junioriseuran toimintaa)

Junioripelien kausikortti: 30 euroa

 

Maksua varten täytä lomakkeelle tiedot TÄÄLLÄ!

 

Seuran fanituotteiden ostaminen

Lahti Basketball Junioreiden varastossa on vielä paljon seura- ja fanituotteita. Pyrimme nyt myymään kaikki tuotteet seuran jäsenille, jotta varaston tuotteet saataisiin muutettua rahaksi auttamaan seuran talouden tasapainottamisessa. Tuotteista löytyy esim. T-paitoja, huppareita, kasseja, sukkia, juomapulloja, hikipantoja, ym. Yksi hyvä keino tukea seuraa onkin tällä hetkellä hankkia Laba-tuote tai -tuotteita, eli käy kurkkaamassa mitä myclubin verkkokaupasta löytyy ja pistä halutut tuotteet tilaukseen!

Lahti Basketball seura- ja fanituotteet löydät täältä: https://lbj.myclub.fi/flow/shop/products

Tuotteita voi hakea sovittuna aikana seuran toimistolta (huom. Suurhalli kiinni, eli toimistolta jonkun työntekijöistä tuotava tuotteet pihalle) tai sitten tuotteita voi hakea kun tilanne hieman rauhoittuu. Tuotteiden noutamisesta voi olla yhteydessä: toimisto@lbj.fi

 

Lisätietoja aiheesta voi kysyä seuran toiminnanjohtajalta:

Jimi Koskinen

044 275 6767

jimi.koskinen@lbj.fi