Anna lahjaksi liikuntaharrastus vähävaraiselle!

3.12.2020

Anna lahjaksi liikuntaharrastus vähävaraiselle!

Yrityksille ja yksityishenkilöille idea joululahjasta:

Nykyisenä Covid-19 pandemian aikana lasten ja nuorten urheiluharrastusten jatkamisesta on tullut normaalia maailmantilannetta hankalampaa. Perheissä on talouden osalta paljon haasteita ja kysymysmerkkejä lomautusten ja työttömyyden takia. Jos jostain säästetään perheissä se usein saattaa olla lasten harrastaminen.

Seura tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille mahdollisuuden auttaa paikallisesti vähävaraisia lapsia ja nuoria liikuntaharrastusta tukemalla. Lahti Basketball Juniorit myy 25 euron hintaisia joululahjoja, joita yksityishenkilöt tai yritykset voivat antaa eteenpäin. Jokainen 25 euroa ohjataan 100% vähävaraisten lasten ja nuorten koripalloharrastusten kausimaksujen tukemiseksi.

Tavoitteena on myydä yhteensä 200 joululahjaa ja kerätä niiden avulla yhteensä 5000 euroa tukea kohdistettavaksi kyseiseen tarkoitukseen.

Viime vuonna seura sai Lahden kaupungilta kertaluontoisesti avustusta 3600 euroa, joka ohjattiin vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaharrastusten tukemiseen. Tuen avulla saatiin jatkettua 12 lapsen ja nuoren korisharrastusta. Nyt tarkoituksena on kerätä tukea sen verran, että voidaan auttaa 20 lasta ja nuorta vuoden 2021 aikana.

Yksityishenkilönä joululahjan tilaus tapahtuu seuran Myclub-kaupan kautta: myClub

Jos yrityksesi on kiinnostunut antamaan liikuntaharrastuksen joululahjaksi, laitathan viestiä sähköpostitse osoitteeseen: toimisto@lbj.fi

Pienkeräysnumero: RA/2020/1582