Talkoot

Seuran talkoot

Talkoot ovat osa seuran toimintaa. Myös meidän joukkueemme osallistuu muiden joukkueiden tavoin seuran talkootyöhön. 

 • Edustuksen ottelut
 • Kärkkäisen kärrytyönnöt
 • Easter Tournamentin järjestelyt
  • 29.-31.3.2024
 • Joulupaketointi
  • Marraskuun lopussa ja joulukuun alussa
 • Kinkkuarpojen myynti
  • Ennen joulua


Joukkueen talkoot

Seuran talkoiden lisäksi huolehdimme oman joukkueemme kotiotteluiden toimitsija- ja kahviotehtävistä. Kukin perhe voi ilmoittaa oman kiinnostuksensa mukaan sen haluaako osallistua ensisijaisesti toimitsija- vai kahviotehtäviin. 

Toimitsijoita tarvitaan kuhunkin otteluun vähintään kaksi. Yksi ajanottajaksi ja yksi pöytäkirjan pitäjäksi. Ajanottajan tehtävä on huolehtia pelikellosta ja syöttää pisteet tulostaululle. Pöytäkirjan pitäjän tehtävänä on huolehtia ottelun pöytäkirjasta kuten kirjata oikeat joukkueet, pelaajat, aloituksessa mukana olijat sekä tietysti pisteet korintekijöineen.

Molempiin tehtäviin saa tukea ja kellosta lienee helpompaa aloittaa. Tapanamme on, että paikalla on aina myös kolmas henkilö, joka tarvittaessa auttaa toimitsijoita ja kokeneemmilta saa aina tukea. Etuna on, että samalla oppii lisää koripallon säännöistä, mikäli ne eivät täysin tuttuja ole.

Ilman toimitsijoita ei otteluita voida järjestää, joten tehtävä on käytännössä korvaamattoman arvokas.

Joukkueemme voi niin halutessaan pitää kahviota omissa kotiotteluissamme. Tällöin kahvion pyörittämiseksi tarvitaan sinne myyjiä. Myytävät tuotteet voimme määritellä ja toki myös leipoa/ostaa itse.

Joukkue voi niin halutessaaan kerätä varoja joukkueelle myös muilla talkootöillä. Näistä sovitaan erikseen joukkueen vanhempainpalavereissa. Toistaiseksi muita talkoita ei ole ollut.


Talkoovuorot

Talkoovuorot jaetaan kauden alkaessa kullekin perheelle lukuun ottamatta kinkkuarpojen myyntiä (itsenäistä), joulupaketointia (erillinen talkoolista) ja Easteria (erillinen talkoolista keväällä). Talkoovuorot ovat nähtävillä My Clubissa. Perheet voivat vaihtaa vuoroja keskenään. Ongelmatilanteissa yhteys joukkueenjohtajaan