Ajankohtaista

21.9.2020

Sarjapelit käynnistyvät tulevana viikonloppuna 27.9.2020 2. divarin osalta. 

Otteluohjelma ks.Sarjapelit


21.8.2020

Ilmoittautuminen sarjapeleihin päättyy keskiviikkona 26.8.

Päättymispäivää on aikaistettu, jotta valmennukselle jää aikaa pohtia sarjailmoittautumisia. Toivomme, että nekin tytöt, jotka eivät vielä ole sarjapeleihin ilmoittautuneet, rohkaistuvat siihen. Pelaaminen sopii kaiken tasoisille, myös vasta-aloittaneille. Mikäli osallistuminen mietityttää, jutelkaa rohkeasti päävalmentajamme Emmin kanssa. Sarjapelit alkavat syyskuun lopulla.

Ilmoittautuminen My Clubissa.


Vanhempainpalaveri maanantaina 31.8.21 klo 17.00 Launeen koululla

Vanhempainpalaverissa käydään läpi tulevaa syksyä, joukkueemme käytäntöjä kuten ilmoittautumista treeneihin ja turnauksiin, tiedottamista, peliasujen tilausta jne. sekä valitaan tarvittavat/puuttuvat toimihenkilöt kuten 2010 syntyneiden joukkueenjohtaja.

Toivomus on, että jokaiselta pelaajalta olisi vähintään yksi huoltaja paikalla. Ilmoittautuminen My Clubissa.


Harjoituksiin ilmoittautuminen

Kaikki syksyn harjoitukset on lisätty My Clubiin. Käyttehän syksyn mittaan ilmoittautumassa kuhunkin harjoitukseen Osallistuu/Ei Osallistu.

Mikäli harjoituspaikkaan tulee muutoksia, ilmoitamme niistä vähintään whatsappissa ja muutamme harjoituspaikkatiedon My Clubiin. Muutokset etenkin alkukaudesta ovat mahdollisia, sillä kaupunki on perunut seurojen vuoroja monilla kouluilla.

Koulujen salit ovat syyslomalla (vko43) kiinni, eikä harjoituksia ole.


Tiedottaminen

Täydennämme parhaillaan näitä joukkueemme alasivuja. Pyrimme keräämään tänne kaiken tärkeän tiedon. Jos teillä tulee mieleen ehdotuksia sisällöstä, olkaa yhteydessä joukkueenjohtajaan. Toki laitamme ajankohtaista tietoa edelleen tuttuun tapaan pelaajien vanhempien whatsapp-ryhmään ja tarvittaessa lähetämme sitä myös sähköpostilla.

Tarkastattehan, että yhteystietonne My Clubissa ovat ajan tasalla.


Kysyttävää?

Mikäli teillä on kysyttävää, olkaa rohkeasti yhteydessä päävalmentajaan tai joukkueenjohtajaan!