Kaakkoisen alueen 2020 palkituista monta pystiä Lahteen

2.4.2020

Koripallokauden pelien päätyttyä normaalia aiemmin päästiin Koripalloliiton Kaakkoisen alueen parhaita palkitsemaan jo näin huhtikuun alussa. Kaakkoisella alueella palkitaan ikäluokkien parhaiden tyttö- ja poikapelaajien lisäksi myös tuomareita, valmentajia, talkooväkeä sekä muita ansioituneita seuraihmisiä. Lahti Basketball Junioreille tuli tällä kaudella poikkeuksellisen monta palkintoa.

Seuramme palkitut ovat:

Peppi Lohko - U15-tytöt 

  • U15-tyttöjen parhaana palkittu Peppi Lohko pelasi hienon kauden, kantoi isoa vastuuta seurajoukkueessa ja oli mukana vuotta vanhempien U16-tyttöjen maajoukkueringissä. 

Iiro Lampén - Mikropojat

  • Mikropoikien parhaana palkittiin todella monipuolinen ja energinen Iiro Lampén.

Veeti Puurttinen - U15-pojat

  • U15-pojissa palkinto meni huimasti kehittyneelle ikäluokkansa maajoukkuerinkiin kuuluvalle Veeti Puurttiselle. Erittäin tunnollisena treenaajana ja upeana joukkuekaverina tunnettu Veeti harjoitteli osittain U16-joukkueessa ja kävi hyvällä menestyksellä pelaamassa myös muutaman ottelun U17-SM-sarjassa. 

Tiitus Turtinen - U16-pojat

  • Kauden aikana todella isoja askelia eteenpäin ottanut ja U16-maajoukkuerinkiin noussut Tiitus Turtinen oli joukkueensa puolustuksen tukipilari niin U16-valtakunnan divarissa kuin U17-SM-sarjassakin.

Luukas Vaara - U19-pojat

  • Luukas Vaara aloitti kauden olemalla U18-maajoukkueen mukana EM-kisoissa Kreikassa. Luukas oli myös mukana U19 poikien-SM-karsinnoissa, joista irtosi SM-sarjapaikka Lahteen. Loukkaantumisten sävyttämän syyskauden jälkeen Luukas pääsi vauhtiin treenaamalla LaBan korisliigaringissä, jossa pelasi yhden Suomen Cupin pelin sekä rinnakkaislisenssillä PuHun joukkueessa miesten 1B-divisioonaa. 

Tulokas tuomari - Aatu Selkee

  • Aatu on tuomarointitehtävissään ollut äärimmäisen asiallinen ja todella innokas kehittymään. Tuomaroinnit sujuivat koko kauden ajan loistavasti.

Seurajohtaja - Jimi Koskinen

  • Jimillä on ollut iso rooli kun Lahti Basketball Juniorit on mm. yhdistänyt toimintansa SBG:n kanssa, kasvattanut Easter Tournamentin valtakunnan kolmanneksi suurimmaksi koripalloturnaukseksi sekä parantanut laatuaan kaikilla toiminnan osa-alueilla. Jimi on ollut ratkaisevasti myös myötävaikuttamassa siihen että seurassamme puhalletaan yhteen hiileen.

Seura - Lahti Basketball Juniorit

  • Lahti Basketball Juniorit on kasvanut valtakunnan tasolla merkittäväksi seuraksi, jonka toiminnassa laatuun kiinitetään erityisen paljon huomiota. Seuramme on saamassa Olympiakomitean Tähtiseura-sertifikaatin joka tarkoittaa, että seuran toiminta on suunnitelmallista ja laadukasta sekä perustuu yhdessä luotuihin arvoihin ja tavoitteisiin. Tyttö- ja poikakoriksen yhdistäminen Lahdessa luo entistä paremmat edellytykset toiminnan kehittämiselle tulevaisuudessakin. Tästä valinnasta ihan jokainen seuran toiminnassa mukana olut ansaitsee kiitoksen!

Onnittelut kaikille palkituille ja koko seuralle upeasa työstä kaudella 2019-2020!