Lahti Basketball Juniorit ry ja P-H Kuljetus Oy laajaan yhteistyöhön

9.11.2018Lahti Basketball Juniorit ja P-H Kuljetus ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka avulla P-H Kuljetus Oy haluaa olla mukana auttamassa lahtelaisia lapsia ja nuoria kohti seuraavia askelmia pelaajaurallaan, jopa kohti edustusjoukkuetta.

P-H Kuljetus on ollut jo pitkään lahtelaisen edustuskoripalloilun tukija sekä muutaman vuoden ajan Lahti Basketball Junioreiden yhden joukkueen yhteistyökumppani. P-H Kuljetuksen liikkeenharjoittaja Petri Hagas kertoo: "Emme nähneet syytä miksi P-H Kuljetus ei olisi myös koko junioriseuran yhteistyökumppani. On ollut mahtavaa nähdä junioripelaajien kasvavan aina AKL:stä edustusjoukkueeseen asti ja nyt tavoitteena P-H Kuljetuksen kanssa on olla tukemassa tuota pelaajapolkua."

P-H Kuljetus laajensi toimintaansa keväällä 2018 yhdistämällä voimansa Mobuksen kanssa, eli linja-autoja on käytettävissä nyt entistä enemmän tilausajopuolella. Yhteistyösopimuksen avulla Petri Hagas toivookin että useampi joukkue ja henkilö löytäisi tiensä P-H Kuljetuksen tai Mobuksen kyyteihin ja palveluihin.

Yhteistyösopimuksen avulla P-H Kuljetus tukee junioreita esimerkiksi siten, että junioriseura voi päivittää AKL-Pikkususille uudet pelipaidat. Muutenkin tuki menee kokonaisuudessaan juniorien hyväksi. P-H Kuljetus ja Mobus näkyvät laajasti jatkossa Lahti Basketball Juniorien peliasuissa ja nettisivuilla. "Toivottavasti myös jatkossa nähdään pelaajien nousevan seuraavalle askelmalle pelaajaurallaan aina huipulle asti. Tulevaisuuden pelaajat tulevat junioreista!" Hagas kiteyttää.

 

Lisätietoja tilausajoista:

http://www.phkuljetus.fi/

https://www.mobus.fi/