Seuran päättäjäiset ja kevätkokous toukokuussa 2018

22.2.2018

Lahti Basketball Juniorit ry:n päättäjäiset ja kevätkokous järjestetään toukokuussa.

Vaikka kautta on vielä tärkeimmät pelit jäljellä on hyvä laittaa seuraavat tapahtumat kalenteriin jo valmiiksi!

Lahti Basketball Juniorit ry:n kauden päättäjäiset järjestetään 2.5. keskiviikkona kello 16.30-20.30 välisenä aikana Lahden Suurhallilla.

Päättäjäisissä on tänä vuonna aktiivinen meininki, kun suurhallilla on parin tunnin ajan käytössä 3 kokonaista koripallokenttää. Kentillä pelaavat pelaajat Supermikroista ja AKL:stä aina A-poikiin asti, eli tulee olemaan hauska nähdä koko seuran juniorit pelaamassa samaan aikaan!

Virallinen osuus starttaa 19.00 Areena 3 kentällä, eli pieniä puheita ja palkintojen jakoa on luvassa!

Jos sinulla on ideoita tai ehdotuksia palkittavista tai aktiviteeteistä päättäjäisten varalle, ole yhteydessä seuran toiminnanjohtajaan, Jimiin (jimi.koskinen (a) namikalahtijuniorit.fi) tai seuran hallitukseen.

Lahti Basketball Juniorit ry:n kevätkokous järjestetään 16.5. keskiviikkona Urheilukeskuksen Stadionin katsomorakennuksen 2 kerroksen kokoustiloissa 18.00-21.00.

Lisätietoja sekä virallinen kutsu julkaistaan lähempänä kevätkokousta. Jos sinulla on ehdotuksia agendalistalle tai käsiteltäviin asioihin kevätkokoukseen, ole yhteydessä seuran toiminnanjohtajaan tai hallitukseen.

TULE MUKAAN VAIKUTTAMAAN SEURAN ENSI KAUDEN SUUNNITElMIIN!

Liitteet