Virnex Group Oy ja Lahti Basketball Juniorit ry yhteistyöhön!

11.1.2023

Lahti Basketball Juniorit ry ja Virnex Group Oy ovat solmineet 1 vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen.

Virnex keskittyy omalla alallaan it-alan konsultointiin. Yhdeksän miljoonan liikevaihtoa pyörittävällä yrityksellä on toimipisteet Lahdessa ja Espoossa. Työntekijöitä on tällä hetkellä 80 henkilöä, ja lisää kasvua työntekijämäärään on luvassa alkaneen vuoden aikana!

Koska yrityksen yksi keskeinen arvo on panostaa tulevaan sukupolveen, Virnex halusi lähteä mukaan tukemaan nuorten liikkumista ja harrastamista. Lukuisten keskustelujen jälkeen seura ja Virnex löysivät yhteisen sävelen tulevasta yhteistyöstä. Näin solmittiin sopimus, jolla Virnexistä tuli Lahti Basketball Junioreiden seuran suurin yksittäinen sponsori.

Lahti Basketball Junioreiden toiminnanjohtaja Jimi Koskinen kommentoi alkaneesta yhteistyöstä.

- Olemme erittäin iloisia yhteistyön aloittamisesta Virnexin kanssa. Tämä on erittäin merkittävä uutinen seurallemme ja olemme todella kiitollisia syntyneen sopimuksen osalta, jossa Virnexistä tuli seuran suurin yksittäinen tukija. Tutkimustulokset kertovat vuosi vuodelta synkempiä lukuja lasten ja nuorten liikkumisesta. Lisäksi viime aikojen koronamyllerrykset rajoituksineen sekä Ukrainan sodan mukanaan tuomat seuraukset inflaatioon ja sähkön hintatasoon ovat asettaneet perheitä kohtuuttomiin tilanteisiin, jossa lapset ovat kärsineet aivan liian paljon. Lasten harrastuksista on ollut helpompi karsia kuluja, kun on välttämätöntä pitää katto pään päällä ja ruokaa pöydällä, jolloin useilla lapsilla harrastuksen aloittaminen tai jatkaminen on ollut haastavampaa kuin aiemmin, Koskinen kertoo.

Lahti Basketball Juniorit ja Virnex sopivat selvät kohteet, joihin tuki menee. Tukea kohdennetaan vähävaraisten lasten kausimaksuihin, maajoukkuepelaajien leirityksien maksuihin sekä liikkumattomien ja vähän liikkuvien lasten ja nuorten aktivointiin katukoripallon avulla. Päätavoitteena on liikuttaa entistä enemmän alueen lapsia ja nuoria koripalloa pelaamalla.


Yhteistyösopimuksen kolme tärkeintä keihäänkärkeä:

  • Lahjakkaiden maajoukkuepelaajien leiritysmaksujen tukeminen
  • Vähävaraisten pelaajien kausimaksujen tukeminen
  • Vähän liikkuvien ja liikkumattomien lasten ja nuorten aktivointi liikunnan ja urheilun pariin katukoriksen avulla

Lisätietoja:

Jimi Koskinen 

toiminnanjohtaja 

Lahti Basketball Juniorit ry

044 275 6767 / jimi.koskinen@lbj.fi