Kesän Virnex 3X3-katukoriksen ilmoittautuminen avattu

18.3.2024

Kesällä pelataan taas Virnex 3X3-katukorista! Ryhmiä on 2018-2009-syntyneille lapsille ja nuorille sekä omat ryhmät miehille ja naisille. Ilmoittautuminen on nyt auki, varaa paikkasi ajoissa!

Virnex Group ja Lahti Basketball Juniorit järjestävät jälleen kesällä huippusuosittuja 3X3-katukoristreenejä. Ryhmiä on lapsille ja nuorille aina 2018-syntyneistä 2009-syntyneiden tyttöjen ja poikien ryhmiin. Lisäksi tänä kesänä järjestämme myös omat ryhmät naisille ja miehille. 

- 3X3-koris sopii kenelle tahansa koriksesta kiinnostuneelle. Harjoitukset pidetään ulkona, joten samalla pääsee nauttimaan kesäilmasta. Treenikesä huipentuu kahteen 3X3-turnaukseen, jossa pääsee testaamaan opittuja taitoja, kertoo 3X3-koriksesta useana kesänä vastannut Emmi Ruokonen

- Ryhmät on jaettu ikäluokkien mukaan. Harrastus sopii ihan vasta-alkajille sekä jo korista pelanneille. Lapset saavat treenin lisäksi uusia kavereita ja elämyksiä koriksen parissa, aikuisille harjoitukset tarjoavat myös mahdollisuuden ymmärtää peliä enemmän ja oppia lisää koriksen säännöistä. Tämä helpottaa vaikkapa oman lapsen harrastuksen seuraamista, Ruokonen kannustaa.

3X3-koriksen aloittamiseen ei tarvita kuin reipas mieli, sillä katukoriskesän hintaan sisältyy oma pallo.

Lue lisää ryhmistä ja hinnoista ja ilmoittaudu mukaan!