Pirkka Street Basket Lahdessa 23.8.22 Karisman K-Citymarketilla!

10.8.2022

Pirkka Street Basket järjestetään Lahdessa 1-6 luokkalaisille 23.8.2022 Kariman K-Citymarketin pihassa kello 10.00-14.00!

Pirkka Street Basket on katukoristapahtuma alakoululaisille. Tapahtumassa pelataan 3 vs. 3 -pelejä yhteen koriin etukäteen ilmoitetuilla joukkueilla. Tarkoituksena on järjestää vuoden hauskin koulupäivä, jossa pelataan korista – muttei liian tosissaan! Tehtyjä koreja tuuletetaan, pelien välissä tanssitaan musiikin tahdissa ja kavereita kannustetaan kentän laidalla. Tässä tapahtumassa ei ratkota sarjojen voittajia, vaan palkinnot saavat parhaat kannustajat ja temppuilijat.

Lahden Pirkka Street Basket -tapahtuman järjestämisestä vastaavat Lahti Basketball juniorit ja K-Citymarket Karisma, Suomen Koripalloliitto ja K-ryhmä. Paikallinen kauppias tarjoaa kaikille pelaajille terveelliset kevyet pelieväät – hedelmän, vesipullon ja sosetta.

Ilmoittakaa luokkanne mukaan viettämään vuoden hauskinta koulupäivää:
Kokoamalla 4-6 pelaajan joukkueita. (Suositus on, että joukkueessa on muitakin kuin koripallon harrastajia.)
Keksikään joukkueille hauskat nimet.
Ilmoittakaa joukkueet 20.08. mennessä laittamalla sähköpostia osoitteeseen emmi.ruokonen@lbj.fi.
Myös kannustajat ovat tervetulleita tapahtumaan. Kaikkien ei tarvitse pelata, mutta kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan.

Muistakaa ennen kuin saavutte pelipaikalle:
- Varatkaa mukaan joukkueelle samanväriset pelipaidat tai ottakaa koululta mukaan erivärisiä liivejä
- Tutustukaa koululaisten katukorissääntöihin
- Saapukaa ajoissa paikalle – viimeistään 15 min ennen ensimmäistä ottelua
Tapahtumassa:
- Vietetään vuoden hauskin koulupäivä! Kannustetaan kavereita, pelataan hymyssä suin - tanssitaan ja temppuillaan pelien välissä.

Lisätietoja:  Emmi Ruokonen, emmi.ruokonen@lbj.fi