Liikuntaharrastus lapselle- Joululahja

7.11.2022

Liikuntaharrastus lapselle- joululahja

Nykyisenä aikana lasten ja nuorten urheiluharrastusten jatkamisesta on tullut normaalia maailmantilannetta hankalampaa. Perheissä on talouden osalta paljon haasteita. Jos jostain säästetään perheissä se usein saattaa olla lasten harrastaminen. Yhteiskunnallisesti on kuitenkin ensisijaisen tärkeää saada lapset ja nuoret liikkumaan.

Seura tarjoaa yrityksille ja yksityishenkilöille mahdollisuuden auttaa paikallisesti vähävaraisia lapsia ja nuoria liikuntaharrastusta tukemalla. Lahti Basketball Juniorit myy 25 euron hintaisia joululahjoja, joita yksityishenkilöt tai yritykset voivat antaa eteenpäin. Jokainen 25 euroa ohjataan 100 % vähävaraisten lasten ja nuorten koripalloharrastusten kausimaksujen tukemiseksi.

Tavoitteena on myydä yhteensä 200 joululahjaa ja kerätä niiden avulla yhteensä 5000 euroa tukea kohdistettavaksi kyseiseen tarkoitukseen seuran vähävaraisten rahaston kautta.


Yksityishenkilönä voit ostaa vähävaraiselle joululahjaksi liikuntaharrastuksen joko Lahti Basketball Juniorit ry Mobilepay maksupaikan kautta tai seuran Myclubin kautta alla olevasta linkistä.

  • Mobilepayllä osto tapahtuu seuraavasti:
    • Kirjaa maksettavaksi 25 euroa (tai muu vapaavalintainen summa)
    • Valitse maksupaikaksi / maksun saajaksi seuran Mobilepay maksupaikkanumero 17007 (Lahti Basketball Juniorit)
    • Kirjoita "Vähävaraisen harrastustukimaksu" kommenttikenttään!


Jos yrityksesi on kiinnostunut antamaan liikuntaharrastuksen joululahjaksi, laitathan viestiä sähköpostitse osoitteeseen: toimisto@lbj.fi

  • Pienkeräysnumero: RA/2022/1545
  • Varojen käyttötarkoitus: Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten koripalloharrastuksen kulujen tukeminen.

Lisätietoja: Jimi Koskinen / toiminnanjohtaja / 044- 275 6767 / jimi.koskinen@lbj.fi