Lahti Basketball Juniorit on Tähtiseura!

16.12.2020

Päijät-Hämeen Liikunnan ja Urheilun edustaja Kustaa Ylitalo luovuttaa palkinnon Lahti Basketball Junioreiden puheenjohtajalle, Pekka Snårelle.

Lahti Basketball Juniorit on Tähtiseura!

Lahti Basketball Junioreille myönnettiin 15.12.2020 Lahdessa järjestetyssä auditointitilaisuudessa lasten ja nuorten Tähtiseura-status osoituksena laadukkaasti toteutetusta seuratoiminnasta. Samassa tilaisuudessa seuralle luovutettiin Olympiakomitean alueellinen Tähtiseura-palkinto, johon sisältyy Gasumin lahjoittama 1000 euron stipendi.

Lahti Basketball Juniorit aloitti Tähtiseura-projektin 2018 vuoden lopussa ja projektin myötä seuran toimintaa käytiin kokonaisvaltaisesti läpi. Tavoitteena oli kehittää seuran toimintaa entistä paremmaksi seuraavien kausien aikana.

Toiminnanjohtaja Jimi Koskinen kommentoi: "Olen todella tyytyväinen siitä mitä olemme seurana saaneet aikaan. Tähtiseura-laatuohjelma on pistänyt meidät käymään läpi koko seuran toiminnan ja kehittämään toimintaa entistä laadukkaammaksi niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin! Tähtiseura-verkkopalvelu on auttanut meitä tarkastelemaan eri osa-alueita toiminnassamme yhtenä kokonaisuutena ja olemme saaneet luotua ohjeistuksia, toimintatapoja ym. jotka tulevat parantamaan toimintaa tulevaisuudessakin. Seuran toiminnan kehittäminen on jatkuva prosessi, mutta olemme erittäin hyvällä tiellä!"

Olympiakomitean alueellinen Tähtiseura-palkinto tuli Koskiselle täytenä yllätyksenä auditointitilaisuuden päätteeksi: "Eilinen auditointitilaisuus meni todella hienosti seuramme osalta. Saimme vielä sparrattua Koripalloliiton edustajan ja alueen seurakehittäjän kanssa seuraamme ja hyviä vinkkejä saatiin jatkokehittämistä varten. Olimme todella yllättyneitä auditoinnin päätteeksi kun saimme hyväksytyn Tähtiseura-tittelin lisäksi vielä alueellisen Tähtiseura-palkinnon! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin seuran kehittämisessä!"

"Iso kiitos kaikille Tähtiseura-projektissa mukana olleille henkilöille. Erityiskiitos Daniel Sartipille, joka oli isosti mukana seuran kehittämisessä tehdessään Haaga-Helia Ammattikorkeakouluun liikunnanohjaajaopintoihin liittyen opinnäytetyön seuran Tähtiseura-projektista. Danielin opinnäytetyön lukemista voidaan suositella kaikille seuroille, jotka miettivät Tähtiseura-projektin aloittamista tai ovat sen jo aloittaneet!" Koskinen kommentoi.

Daniel Sartipin opinnäytetyön löydät täältä: https://www.theseus.fi/handle/10024/336367