Uusi vuosi, koripallosta uusi harrastus

2.1.2024

Uusi vuosi on hyvä ajankohta aloittaa koripallo. Ryhmiemme vakiovuorot käynnistyvät viikolla 2, ja uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan pitkin kautta!

KORIPALLOA 2017-2012-SYNTYNEILLE

Tytöille ja pojille eskari-ikäisistä vitosluokkalaisiin järjestämme seuraavia ryhmiä:

Oman ikäisten harjoitusryhmät (1-3 x / vko)

Näissä ryhmissä harjoitellaan oman ikäluokan mukana, tytöt ja pojat omissa ryhmissään. Treenata voi 1-3 kertaa viikossa, ja maksu määräytyy valittujen kertojen mukaan. Valmentajina ovat kokeneet lasten valmentajat. Ja koska pelaaminen on usein se kivoin juttu, halutessaan lapsi pääsee alueen sarjapeleihin sekä upeisiin turnauselämyksiin. Kokeile 1 kk ilmaiseksi, saat koripallon kaupan päälle!

Lähikoulujen harjoitusryhmät (AKL)

Kerran viikossa lähikoululla harjoittelevat tyttöjen ja poikien yhteisryhmät. Treeneissä opitaan koristaitoja, ja pelaamaan päästään muutamassa matalan kynnyksen turnauksessa toisten koulujen kanssa. Kokeile 1 kk ilmaiseksi, saat koripallon kaupan päälle!

KORIPALLOA 2011-2008 SYNTYNEILLE

Koriksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä! 2011-2008 syntyneille tytöille ja pojille järjestämme seuraavia ryhmiä:

Oman ikäisten harjoitusryhmät

Näissä ryhmissä harjoitellaan pääsääntöisesti 4x/vko sekä pelataan alueellisia tai valtakunnallisia pelejä. Tutustu ryhmiin ja ota rohkeasti yhteyttä valmentajaan tai joukkueenjohtajaan, jos koriksen aloittaminen harrastuksena kiinnostaa!

Yläkoulun korisjengi 6.-9.-luokkalaisille

Haluatko harrastaa upeaa lajia kerran tai pari viikossa ilman suurempia tavoitteita? Tule Yläkoulun korisjengiin! Näissä ryhmissä pelaaminen on rentoa ja jokainen saa olla tähti.

KORIPALLOA AIKUISILLE

Kuten sanottu, koriksen voi aloittaa milloin vain! Järjestämme ryhmiä aina alle 23-vuotiaiden pelailuryhmästä naisten ja miesten pelivuoroon tai aloittelijoiden kuntokorikseen. Tervetuloa kokeilemaan hienoa lajia muiden samanhenkisten kanssa!

KORIPALLOA ALLE ESKARI-IKÄISILLE

Pienimmille lapsille järjestämme suosittuja lapsi-vanhempi-ryhmiä. Tule liikkumaan yhdessä lapsen kanssa! Lapsi oppii leikin varjolla perusmotorisia taitoja ja saa kipinän liikunnalliseen elämäntapaan.

Tervetuloa mukaan upean harrastuksen pariin!