Jarmo Sipilä- rahasto perustettu maajoukkuepelaajien tukemiseksi!

9.3.2023

Lahti Basketball Juniorit ry on perustanut Jarmo Sipilä-rahaston, jonka avulla tuetaan maajoukkueisiin päässeitä nuoria seuran urheilijoita maajoukkueleirien, -pelien tai turnausten kustannuksissa.

Edesmenneen lahtelaisen koripalloilun aktiivisen talkoolaisen ja joukkueenjohtajan Jarmo Sipilän kunniaksi perustetun rahaston pesämuna saatiin Jarmo Sipilän muistolahjoituksista.  Koripallo oli Sipilälle tärkein vapaa-ajan harrastus. Hän oli vuosia mukana Lahden NMKY:n hallituksessa, jonka lisäksi hänet valittiin vuoden namikalaiseksi 1999.

Rahaston varoja seurataan omalla kirjanpidon tilillä. Työryhmä käy läpi hakemukset, ja tekee seuran hallitukselle ehdotuksen varojen jakamisesta. Seuran hallitus päättää avustusten jakamisesta.

Maksimissaan tukea voidaan myöntää 50% pelaajan yksittäisen leirimaksun hinnasta. Tuki voi olla myös pienempi kuin 50% riippuen hakijoiden määrästä, sekä avustusvarojen määrästä. Tukea jaetaan niin kauan kuin avustusvaroja on jäljellä. Tukea voidaan myöntää maajoukkuetoiminnan kustannuksiin U15 ikäluokan All Star leirityksen 3. leiristä alkaen.

Tarkempi hakuohje löytyy täältä: Jarmo Sipilä-rahasto | Lahti Basketball Juniorit ry (lbj.fi)⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠


Jarmo Sipilä-rahastoa tukeneet yritykset:

  • Virnex Group Oy

Etsimme jatkuvasti lisää yhteistyökumppaneita ja yksityishenkilöitä tukemaan rahastoa, ja sen kautta lahjakkaita alueen koripallomaajoukkuepelaajia. 


Lisätietoja:

Jimi Koskinen

Toiminnanjohtaja

Lahti Basketball Juniorit ry

jimi.koskinen@lbj.fi

044 275 6767