Haemme valmentajia kaudelle 2024-25

29.4.2024

Lahti Basketball Junioreissa liikkuu yli 700 lasta, nuorta ja aikuista. Lisenssipelaajien määrä ylitti keväällä 600 pelaajan rajan. Seuran määrätietoinen juniorityö on tuottanut tulosta, ja ikäluokkajoukkueiden pelaajamäärät ovat kasvussa. Haemme nyt valmentajia eri ikävaiheisiin.

Tulevalle kaudelle on avoinna vielä muutama päävalmentajan paikka sekä apuvalmentajan paikkoja. Voit olla kokenut konkari tai vasta valmennuksesta alustavasti kiinnostunut tai siltä väliltä; meillä voit kasvaa roolissasi seuran ja valmentajakollegoiden tuella.

Tulevalla kaudella seurassamme on joukkueita aina nanokoriksesta U19-ikäluokkaan saakka. Lisäksi harrasteryhmien kautta pyrimme liikuttamaan matalalla kynnyksellä yhä useampia lapsia, nuoria ja aikuisia.

Vastuuvalmentajilta odotamme lajituntemusta ja aiempaa valmentajakokemusta, apuvalmentajana tärkeintä on motivaatio ja kiinnostus valmentamiseen. Tarjoamme sinulle tukiverkoston ja halutessasi jatkuvaa koulutusta.


Ota rohkeasti yhteyttä!

Joko suoraan valmennuspäällikkö Pekka Setälään (040 841 6924, pekka.setala@lbj.fi ) tai nettisivujen lomakkeella. Sivulta löydät myös lisätietoa eri valmentajarooleista.