Easter Tournament 7.-9.4.2023 koristurnaus valmiina alkamaan!

3.4.2023

Lahti Basketball Junioreiden järjestämä kansainvälinen juniori- ja harrastekoripalloturnaus Easter Tournament pelataan Lahdessa 7.-9.4.2023. Turnaus järjestetään kaikkiaan 27. kerran Lahdessa, ja mukana on yhteensä 238 joukkuetta Suomesta, Ruotsista, Virosta, Tanskasta, Ukrainasta ja Liettuasta sekä Espanjasta! Mukaan tulee noin 3200 kisavierasta, pelaajaa, valmentajaa, joukkueenjohtajaa ym. katsojaa.


Turnauksessa on sarjat 2015-2016- syntyneistä tytöistä ja pojista aina aikuisten sarjoihin asti ja löydät turnauksen otteluohjelmat täältä: Easter Tournament 2023 (torneopal.fi)


Turnaus on suurin yksittäinen talkooponnistus Lahti Basketball Junioreille ja turnauksen tuotot muodostavat taloudellisen kivijalan seuran ympärivuotiselle toiminnalle. Tarvitsemmekin kaikkien mahdollisten talkoolaisten apua turnauksen järjestelyissä, jotta saamme tapahtuman järjestettyä laadukkaasti.


Tervetuloa mukaan turnauksen talkoisiin, lisätietoa ja ilmoittautuminen löytyy täältä: Talkoolaiset | Lahti Basketball Juniorit ry (lbj.fi)


Lisätietoa turnauksesta turnauksen virallisilta nettisivuilta täältä: Easter Tournament | Lahti Basketball Juniorit ry (lbj.fi)