Pirkka Street Basket 13.9. Laune

TERVETULOA VUODEN HAUSKIMPAAN KOULUPÄIVÄÄN!

Kutsumme koulusi 1-6 -luokkalaisille järjestettävään ilmaiseen tapahtumaan koripalloliikunnan parissa. Suomen Koripalloliiton, Paavolan Citymarketin K-ruokakauppiaan ja Lahti Basketball Junioreiden järjestämä Pirkka Pikkusudet Street Basket -katukoris rantautuu Lahteen K-Citymarket Launeen parkkipaikalla perjantaina 13.9.2019.

3vs3 Katukoristapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Lahden alakoulujen 1-6 -luokkien oppilaat opettajineen. Yhden koulun osalta liikunnallinen tuokio kestää noin kolme tuntia.

Tapahtuma järjestetään kouluaikana. Opettajan läsnäolo on tapahtumassa välttämätöntä, mutta itse liikunnanohjauksesta vastaavat Lahti Basketball Juniorit ja Koripalloliitto.

HYVÄÄ FIILISTÄ KORIPALLON SIIVIN

Pirkka Street Basket -katukoris on hyväntuulinen, leikkimielinen ja liikunnallinen tapa tutustua menestyvään ja hurjassa nosteessa olevaan suomalaiseen urheilulajiin turvallisessa ja tutussa ympäristössä. Korisriehassa koko luokka pääsee mukaan peliin. Aiempaa koripallokokemusta ei tarvita. Pelien ohjaamisesta vastaavat paikkakunnan omat koripallotaitajat. 

ONKO SINUN KOULUSI MUKANA ALOITTAMASSA KORIS-ILMIÖTÄ?

Lahden katukoristaphtuma on lähtölaukaus isommalle ilmiölle, tulevana syksynä starttaaville harraste- ja kilpakorisryhmille. Lisätietoja syksyn ryhmistä löydät TÄÄLTÄ!

 

KÄYTÄNNÖN OHJEITA:

- Turnaus on ilmainen osallistujille

- Turnaukseen ei ole kyydityksiä, eli koulujen / luokkien / turnaukseen saapuvien pelaajien ja kannustajien on tultava paikalle kävellen, pyörillä tai koulun järjestämin bussikyydein

 


TOIMI NÄIN

• Ilmoittautuminen ja lisätiedot emmi.ruokonen@lbj.fi

• Ilmoittautukaa 3.9.2019 klo 15.00 mennessä, 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta mahtuu mukaan

• Virittäkää into pieniin osallistujiin ja keksikää kullekin joukkueelle hauska nimi!

 

Tavataan korisriehassa!

Lahti Basketball Juniorit ry    

Emmi Ruokonen, Turnauspäällikkö / emmi.ruokonen@lbj.fi

Pekka Setälä, valmennuspäällikkö / pekka.setala@lbj.fi

Jimi Koskinen, toiminnanjohtaja / jimi.koskinen@lbj.fi