Vapaaehtoiseksi 3x3 turnaukseen

TULE MUKAAN LUOMAAN URBAANIA KATUKORISTAPAHTUMAA LAHTEEN!

 

Lahti Basketball juniorit tuovat 3x3 katukoriksen SM-osakilpailun Lahden kauppatorille 3.7.2021. Etsimme vapaaehtoisia sekä tiimivetäjiä turnaukseen. Turnauksen kategoriat ovat OPEN-mallisia mikä mahdollistaa myös ulkomaalaisten joukkueiden osallistumisen turnaukseen sekä kansainvälisen rankingin kasvattamisen.

3x3 on kansainvälisen koripalloliitto FIBA:n muokkaama versio koripallosta. Nopeatempoinen ja katsojaystävällinen laji. Musiikkia, näyttäviä suorituksia ja hyvää meininkiä – korista ja urbaania kaupunkikulttuuria! 3x3 debytoi myös Tokion Olympialaisissa tulevana kesänä. SM-osakilpailun ohella järjestetään myös Green Lahti katukoris turnaus junioreille ja harrastepalloilijoille, turnauslohkoja löytyy U8 pelaajista aikuisiin. Tämän lisäksi kentillä demonstroidaan pyörätuolikoripalloa. Joukkuemäärän arvio turnaukseen on noin 120.

Turnaus on erinomainen mahdollisuus päästä mukaan kokemaan lahteilaista korishenkeä keräämään uusia kokemuksia tapahtuman parissa. Mitään ei tarvitse yksin tehdä, turnausorganisaatiolla on aiempaa kokemusta suurtapahtumista ja ovat aina käytettävissä jos jokin asia askarruttaa. Jos koet että haluaisit olla mukanamme järjestämässä kesän kovinta katukoristurnausta tai jokin asia jäi mietityttämään, ole rohkeasti sähköpostitse yhteydessä Emmi Ruokoseen (emmi.ruokonen@lbj.fi) saadaksesi lisäinfoa.
Lajitausta ei ole välttämätön mutta kielitaidollisesti toivomme vapaaehtoisiltamme sujuvaa suomen tai englannin kieltä.

Haemme vapaaehtoisia ja tiimivetäjiä seuraaviin hommiin:

- Markkinointi ja viestintä

- Akkreditointi ja aikataulutus

- Ensiapu

- Logistiikka ja kuljetus

- Infopiste

- Lajikohtaiset roolit (toimitseminen, tuomarointi, yms.)
 

-Siivous ja ympäristö

 

yhteydenotot ja lisätiedot:

Turnausvastaava

Emmi Ruokonen / 050 084 2962 / emmi.ruokonen@lbj.fi