Swish-musiikkivideon kuvaus

Swish - Musiikkivideo -projekti 2.10.

Projektin agenda lyhyesti:
Lahtelainen rap -kaksikko Eki ja Ray kuvaa yhteistyössä Brädin ja Lahti Basketballin kanssa koripallo-aiheista musiikkivideota upouudella Orimattila Areenalla Sunnuntaina 2.10. Video on dramatisoitu finaaliottelu, jossa LaBa ja fiktiivinen vastustaja ottaa mittaa toisistaan. Yleisö tullaan täyttämään yhteistyökumppaneista, musiikki -ja urheilualan vaikuttajista, sekä musiikin ja koripallon ystävistä. Projektin tarkoitus on korostaa lahtelaista ja suomalaista koripallokulttuuria hyvässä yhteistyöhengessä.

Lahti Basketball Juniorit:
Kutsumme Lahti Baskeballin juniorit lämpimästi mukaan kuvauksiin. Junioreiden rooli olisi pääsääntöisesti edustaa LaBaa yleisössä. Näin saavutamme optimaalisen kuvauksen intensiivisestä finaaliottelusta. Helpottaa järjestelyjä huomattavasti, jos on mahdollista saada tietoa ilmoittautuneista etukäteen Juniorit pääsevät esille myös videon ohella kuvattavassa vlog / some-materiaalissa. Voimme myös järjestää lyhyen esim donkki / heittokilpailun kuvausten puitteissa, jotta LaBan junioreita pääsee esille (mahdollisesti karsinnat ennen kuvauksia)

Tiedot:
Pukukoodi: Lahti Basketball geari tai musta / valkoinen kasuaali
vaatetus (huppari, t-paita, takki, tms.)
Paikka: Orimattila Areena 
Osoite: Opintie 7, 16300 Orimattila
Ajankohta: Sunnuntaina 2. Lokakuuta klo 10-14

Ystävällisin terveisin,

Eero "Eki" Manninen
Artisti & Markkinointipäällikkö
APEXsound
em@ekiray.fi


ILMOITTAUDU MUSIIKKIVIDEON KUVAUKSIIN ALLA OLEVAN LOMAKKEEN AVULLA, JOTTA TIEDÄMME SUUNNILLEEN MONTA HENKILÖÄ ON TULOSSA KUVAUKSIIN!