Alumni-toiminta

Lahti Basketball-alumnius

 

Lahti Basketball Junioreilla ja lahtelaisella koripallolla on pitkät perinteet ulottuen vuoteen 1950, jolloin koripallotoiminta alkoi LaNMKY:ssä. Matkalla on ollut monia vaiheita, mutta juniorityön merkitys lajikulttuurissa on säilynyt aina yhtä arvokkaana.

Vuosikymmenten aikana hienosta lajista ja värikkäistä muistoista on saanut nauttia lukematon määrä koriksen harrastajia, joita nyt haluttaisiin taas koota yhteen omilta lähtökohdiltaan.

Lahti Basketball Juniorit ry haluaa luoda vuorovaikutteista alumni-toimintaa, jossa tarjotaan mahdollisuus olla taas mukana hienon lajin parissa. Alumniksi liittyminen ei velvoita mihinkään, eikä maksa mitään, vaan on lähinnä symbolinen tuki junioriseuralle. Seura sitä vastoin haluaa järjestää alumneille erilaisia tapahtumia vuosittain. Lisäksi seura lähettää alumneille kahdesti vuodessa sähköisen uutiskirjeen, jossa kerrotaan sen hetken tilanteesta ja avataan hiukan tulevaisuudenkin suunnitelmia.

Jos alumni kokee omaavansa halua ja kykyä tulla auttamaan junioriseuraa omalla panoksellaan, otetaan apu aina ilolla vastaan. Apu voi olla kaikkea, mitä seuratoiminnassa tarvitaan: taloudellista tukea, specifiä osaamista (taloushallinto, media, koulutus, laitteistot, viestintä, varainkeruu, jne.), lajiosaamista (apuvalmentajia kaivataan aina, vaikka vain kerran viikossa) ja paljon muuta.

Seura järjesti myös pitkästä aikaa kaikille vanhoille ikäluokille suunnatun Ikäluokkaturnauksen, Urkki Memorialin toukokuussa 2017. Turnauksessa koottiin vanhat juniorijoukkueet kasaan ja pelattiin muutama peli, jonka jälkeen vietettiin iltaa Seurahuoneen tiloissa. Alkavan kauden loppuun on suunnitteilla samanlainen tapahtuma, jossa kerätään jälleen vanhat ikäluokat taistelemaan voitosta Lahden Suurhalllille sekä viettämään iltaa yhdessä menneitä muistellen ja tulevaisuutta suunnitellen.

Ilmoittaudu siis alumniksi alla olevan lomakkeen myötä ja ole mukana hyvässä seurassa!

 

Alumnitoiminta on vasta alussa, mutta sitä kehitetään kokoajan alumnien haluamalla tavalla, eli kehitysehdotuksia ja ideoita otetaan vastaan mielellään!

 

Lisätietoja: 

toimisto@lbj.fi

Alumniksi ilmoittautuminen

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.