Kahviovuorot peleissä (päivitetty 20.1.'20)

PELIKAHVIOT U19 poikien kotipeleissä (Lahti Energia Areena)

Kausi 2021-2022


Yleistä

Kahvio pidetään kenttätasolla katsomon alakulman tuntumassa – pukuhuonekäytävälle menevän oviaukon läheisyydessä. Kaikki U19-joukkueen kahviotarvikkeet löytyvät Suurhallilta, toimistokäytävän päässä olevasta siivouskomerosta (siivouskomeron ovi ei lukittu). Kahviotarvikkeiden puhtaudesta ja siisteydestä huolehtii JOKAINEN käyttäjä (buffa-vuorolainen), siivouskomerosta löytyy tiskausvälineet.

Kestotuotteiden, kuten esim. limsat, pillimehut, kertakäyttöastiat, sokerit, servetit, teet yms. vähyydestä/loppumisesta heti ilmoitus Jokisen Satulle (p. 040-7413946), joka hankkii niitä lisää ennen seuraavaa kahviota.

Toimittakaa kahvion tuotteet 1h ENNEN ottelutapahtuman alkua pelipaikalle. Myynti alkaa heti! Kahvia voi ja kannattaa keittää jo kotona joukkueen pumpputermariin valmiiksi tai sitten laittaa kahvi heti ensimmäisenä tippumaan hallilla! Kukin hoitaa ja huolehtii oman vuoron/tehtävän kahviossa, paikalla olevat voivat auttaa. 

Mikäli annettu vuoron/tehtävän ajankohta ei sovi, vaihda se jonkun toisen kanssa suoraan - älä ainoastaan ilmoita ettei sovi - ota yhteyttä ja kysy vaihtoa.

Pelitauolla tarjoamme toimitsijoille ja tuomareille VAIN kahvin/teen/mehun ja leivonnaisen.

Myyntituotteista

Suosikaamme kotona leivottuja leivonnaisia, mieluusti laktoosittomina (ei välttämättömyys). Kauppojen paistopisteiden tuotteet ovat se VIIMEINEN vaihtoehto! 

Jokaisessa kotipelissä on kahviossa 2 työvuoroa ja 4 leivontavuoroa, ettei kenenkään taakka olisi liian suuri. Määriä voidaan täsmentää, kun tiedämme tarkemmin, kuinka paljon yleisöä on keskimäärin.

MAKEA – n. 10-12 kpl leivonnaisia

SUOLAINEN –n. 10-12 kpl leivonnaisia

BUFFA+MAIDOT – 2-3L laktoositonta maitojuomaa (ei rasvaton) ja työvuoro kahviossa;

kahvion kasaus 1h ennen pelin alkua ja purku heti ottelun päätyttyä, myynti, välineiden siistiminen/puhdistus.

BUFFA+KAHVI 1 pkt suodatinkahvia ja työvuoro kahviossa;

kahvion kasaus ja purku (väh. 1h ennen pelin alkua/purku heti ottelun päätyttyä), myynti, välineiden siistiminen/puhdistus.