Joukkueen sääntöjä

2005- poikien säännöt kausi 2017-2018 ( pojat itse laatineet).

1. Aina kun valmentaja puhuu, ei saa pomputtaa tai puhua päälle.

2. Ei saa jättää ketään yksin tai syrjiä.

3. Kun tulen reeneihin, niin reenaan täysillä.

4. Ei kiusata.

5, Jos mennään bussilla peleihin, niin ei saa kuunella musaa täpöö.

6. Noudata sääntöjä

7. Ei kiroilla

8. Pitää totella sääntöjä

Tavoite: Treenata ja yrittää täysillä, että voitetaan pelejä.


Jotta minusta tulee vastuullinen joukkueen jäsen koitan muistaa että:

  • Huonoinakin päivinä koitan löytää ilon, hymyn ja positiivisen mielen. En halua siirtää kiukkuani muihin.

Pelissä, pelimatkoilla yms.

  • Muistan että edustan itseäni, perhettä, seuraa,Lahtea ja koripalloilijoita.

Urheilijana toimiminen, urheilijaksi kasvaminen:

  • Otan vastuuta itsestäni

Kehonhuolto:

  • Minulla itsellä myös vastuu alku- ja loppu verroista, jäät/teippaukset/ huollot ajoissa.Venyttelyt/ravistelut ja varsinkin jos olen loukkaantunut. Kerron myös ajoissa tuntemuksista jojoille ja valmentajille.

Oikea vaatetus:

  • Harkoissa- ja pelireissuilla minulla on mukana vaatetus millä pärjään ja voin suorittaa ulkoliikuntaa ennen ja jälkeen tapahtuman. Pelireissuilla minulla on mukana molemmat peliasut.

Ruokailu:

  • Terveellinen ruokavalio ennen ja jälkeen pelien, pelien väliajan tankkaus. Pelimatkoilla en juo energiajuomaa,limsaa tai syö karkkia,sipsiä.....

Uni:

  • Nukun pitkät yöunet, levossa kuntoni kasvaa ja voimistun kaikilla osa-alueilla. Turnauksissa noudatan hiljaisuuden sääntöä ja annan muille lepoon ja uneen mahdollisuuden.

Puhtaus:

  • Huolehdin itse omasta hygieniasta, en puutu toisten puhtauteen, annan toisille suihkurauhan ja käyn itse myös suihkussa. Pukuhuoneet on pääsääntöisesti pukeutumiseen ja peseytymiseen tarkoitettuja tiloja. Bilettäminen on kielletty.

Miten toimin, jos olen sairaana:

  • En treenaa tai pelaa sairaana. Muistan myös pitää muutaman lepopäivän kun olen tervetynyt. Muitaessani pesen kädet kunnolla ennen treenejä, näin vältän pöpöjen leviämisen. Jos tulen harkkoihin puolikuntoisena, annan muille harjoitteluun mahdollisuuden ja mahdollisuuksien mukaan teen korvaavia harjoitteita kentän sivulla.

Toimin joukkueessa vastuullisesti, pidän huolta itsestäni, jokkuekavereistani ja keskityn olennaiseen. En puutu jonkun muun tekemisiin, ellei se ole huolehtimista.