Kempower Easter Tournamentin pääyhteistyökumppaniksi

22.1.2024

Kempower Easter Tournamentin pääyhteistyökumppaniksi – yksi Suomen suurimmista juniorikoripalloturnauksista liikuttaa lapsia Lahdessa pääsiäisenä 2024!

Kempower ja Lahti Basketball Juniorit kutsuvat lapset ja nuoret liikkumaan koripallon merkeissä Lahteen pääsiäisenä 2024. Lahti Basketball Junioreiden ja Kempowerin uuden yhteistyön myötä yksi Suomen suurimmista juniorikoripalloturnauksista kantaa tulevina vuosina Kempowerin nimeä. Kempower Easter Tournament pelataan Lahdessa aina pääsiäisenä. Tänä vuonna turnaus järjestetään 29.–31.3.2024 ja mukaan ilmoittautunut tähän mennessä jo 200 joukkuetta viidestä maasta.


”Haluamme tuoda iloa ja hauskuutta mukaan lasten ja nuorten koripalloon. Koripallo on upea joukkuelaji, jonka myötä lapset ja nuoret oppivat taitoja, joista on hyötyä myös muilla elämän osa-alueilla. Koris vaatii rohkeutta, tiimityötä ja suoraselkäisyyttä, jotka ovat kaikki myös Kempowerin arvoja”, sanoo Kempowerin viestintäjohtaja Paula Savonen.


”Kempower Easter Tournamentin ja Lahti Basketball Junioreiden tukeminen on meille luontevaa, sillä Kempowerin juuret ovat Lahdessa ja monet kempowerilaiset ovat joko itse pelanneet aikanaan turnauksessa tai istuneet jännittämässä lasten pelejä katsomossa. Moni meistä työskentelee myös vapaaehtoisena turnauksen eri tehtävissä”, Savonen jatkaa.


”Olemme erittäin innostuneita alkavasta yhteistyöstä Kempowerin kanssa. Lapset, nuoret ja aikuiset liikkuvat valitettavan vähän nykyaikana ja kaikki positiiviset liikuntakokemukset ovat kuin laittaisi rahaa pankkiin tulevaisuutta silmällä pitäen. On aivan mahtavaa, että Kempower lähtee kanssamme kehittämään turnausta ja viemään liikunnan, urheilun ja koripallon ilosanomaa ympäri Suomea ja ulkomaita! Tavoitteena on saada aikaiseksi entistä upeampia koripalloturnauskokemuksia kisavieraille”, kertoo Lahti Basketball Junioreiden toiminnanjohtaja Jimi Koskinen.

Kempower Easter Tournamentissa pelataan pelejä U8-7 Supermikroista aikuisiin asti ja sarjoja löytyy pojissa ja tytöissä, miehissä sekä naisissa eri tasoisille ja ikäisille pelureille. Turnaus kerää korispelaajia ympäri Suomea ja ulkomaita viettämään pääsiäistä Lahteen lajin parissa. Turnauksen sydän on Lahden Suurhalli, jossa järjestetään yli 10 kentällä pyörivien pelien lisäksi myös paljon oheistoimintaa. Viime pääsiäisenä Lahdessa pelasi yhteensä 238 joukkuetta Suomesta ja ulkomailta. 

Kempower ja Lahti Basketball Juniorit toivottavat kaikki joukkueet tervetulleeksi Lahteen pääsiäisenä! Ilmoittautuminen turnaukseen on käynnissä ja paikat täyttyvät vauhdilla. Lisätietoja löytyy Kempower Easter Tournamentin nettisivuilta: https://www.eastertournament.com/


Lisätietoa:

  • Jimi Koskinen, toiminnanjohtaja, Lahti Basketball Juniorit ryKempower lyhyesti:

Suunnittelemme ja valmistamme luotettavia ja käyttäjäystävällisiä DC-pikalatausratkaisuja sähköajoneuvoille. Visiomme on luoda maailman halutuimpia latausratkaisuja kaikille, kaikkialla. Tuotekehityksemme ja tuotantomme sijaitsevat Suomessa ja suurin osa materiaaleista ja komponenteista hankitaan paikallisesti.  Keskitymme kaikkiin sähköisen liikkumisen alueisiin sähköautoista rekkoihin ja busseihin, sekä työkoneisiin ja merenkulkuun. Kempowerin modulaarinen ja skaalautuva latausjärjestelmä ja maailmanluokan ohjelmisto on suunniteltu sähköautoilijoiden toimesta sähköautoilijoita varten. Näin mahdollistamme parhaan käyttökokemuksen asiakkaillemme kaikkialla maailmassa. Kempower on listattu Nasdaq First North Growth Market Finland – markkinapaikalla. www.kempower.com