Easter Tournament 2022 turnaukseen on ilmoittautunut jo 100 joukkuetta!

10.12.2021

Kuva: Juha Mustonen


Easter Tournament 2022 turnaukseen on ilmoittautunut jo 100 joukkuetta Suomesta, Virosta ja Belgiasta!  Kyselyjä on tullut muistakin maista ja koronatilanne voi vielä vaikuttaa huhtikuussa 2022 muista maista turnaukseen mukaan pääsyyn. 

Mukana on siis jo hyvin joukkueita ja nyt viimeistään kannattaa alkaa suunnittelemaan oman joukkueen ilmoittamista mukaan turnaukseen, kun osa sarjoista alkaa täyttyä vauhdilla! 

Seuraamme luonnollisesti koronatilannetta sekä rajoitustoimenpiteitä ja turvallisuus edellä mennään turnauksenkin osalta. Tarvittaessa Suurhallia jaetaan pienemmiksi kokonaisuuksiksi tekemällä erillisiä sisäänkäyntejä ja sulkemalla eri kenttien yhteyttä toisiinsa, jotta saadaan kontaktien määrää vähennettyä turnauksen joukkueiden välillä. Suunnitelmia siis päivitetään vallitsevan tilanteen mukaan ja kaikki tehdään, jotta päästään pelaamaan pelejä tulevana pääsiäisenä!

Käy kurkkaamassa ilmoittautuneiden joukkueiden tilanne täältä ja tee oman jengin ilmoittautuminen samalla: Ilmoittautuneet (torneopal.fi)