AKL Kotitreenit

KORISBINGO

Lahti Basketball Juniorit järjestävät livetreenejä / livevalmennusta aikana, jolloin seuran normaalit harjoitukset ja salivuorot on peruttu. Tämän lisäksi AKL-pelaajille löytyy yltä liitteenä KORISBINGO 

 

KORISBINGON täytyttyä voi täyden bingon lähettää emmi.ruokonen@lbj.fi ja saat uuden bingon tilalle. Bingo sisältää korisaiheisia harjoitteita ja aktiviteettejä sekä perusliikunnallisia tehtäviä. 

 

Livetreenit / livevalmennukset toteutetaan Facebookin kautta Lahti Basketball Junioreiden omalla sivulla.

Livevalmennuksesta vastaavat seuran huippuvalmentajat Mike Oppland ja Tom Cooman. Molemmat ovat olleet kuluvalla kaudella olleet U19 poikien valmennusryhmässä, Mike päävalmentajana ja Tom apuvalmentajana.

Kuka vain voi osallistua etänä treeneihin livenä TAI jälkikäteen katsoa/toteuttaa treenit Facebookissa milloin vain (videot tallentuvat Lahti Basketball Junioreiden Facebook-sivulle).

Seuran livetreenit (vko 13):

  • Maanantai kello 15.00
  • Keskiviikko kello 15.00
  • Perjantai kello 15.00

Lahti Basketball Junioreiden Facebook-sivun löydät täältä: www.facebook.com/LaBaJuniorit/

 

HUOM! Jos sinulla ei ole Facebook-tunnuksia, pääset katsomaan livetreenit täältä: https://fi-fi.facebook.com/LaBaJuniorit/

 

Jos sinulla on palautetta tai ideoita livetreenejä koskien, voit laittaa kommentteja sähköpostitse: moppland@yahoo.com / jimi.koskinen@lbj.fi

KORISBINGON LIIKKEITÄ:

 

Jos osa liikkeistä on vieraampia, ei haittaa! kuvasimme pallolla tehtävistä liikkeistä lyhyet videot joista voi ottaa mallia:

 

MAAILMAN YMPÄRI

 

PIENET POMPUT

 

ILMAAN HEITTÄMINEN

 

YHDELLÄ SORMELLA PYÖRITTÄMINEN

 

RINTASYÖTÖT

 

KASIN PIIRTÄMINEN

 

ASKARTELUTYÖT:

 

Valmiit maskottikuvat ja väritystyöt voi myös lähettää valmentajalle jos haluaa kuvan näkyviin seuran sosiaaliseen mediaan!

VÄRITYSKUVIA