Lahti Basketball Juniorit ry:n ryhmien ja joukkueiden toiminta keskeytetään 22.3. asti

12.3.2020

Lahti Basketball Junioreiden kaikkien ryhmien ja joukkueiden harjoitustoiminta keskeytetään 22.3. asti varotoimenpiteenä koronaviruksen COVID-19 takia. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia aiheeseen liittyen ja loppukaudesta tiedotetaan sitten, kun tarkemmin tiedetään mihin suuntaan tilanne kehittyy.

Suomen Koripalloliitto tiedotti aiheesta jo aiemmin päivällä peruen koko loppukauden ottelut ja sarjatoiminnan juniori- ja aluesarjoissa. Loppukausi suunnitellaan uusiksi nyt vallitsevassa poikkeustilanteessa. Seuran valmentajat miettivät suunnitelmaa loppukauden osalta.

Seura peruu myös tulevana pääsiäisenä järjestettäväksi suunnitellun Easter Tournament 2020 juniori- ja harrastekoripalloturnauksen. Mukaan oli ilmoittautunut yli 190 joukkuetta ja yhteensä noin 3000 kisavierasta. Seura pyrkii löytämään ensi syksylle korvaavan turnausajankohdan uudelle turnaukselle.

Lisäksi seuran joukkueet eivät lähde seuraavien kuukausien aikana suunniteltuihin ulkomaanturnauksiin. Seuran hallitus kokoontuu ensi viikon torstaina, jonka jälkeen tiedotetaan viimeistään lisää jatkosta.
 

Lisätietoja voi kysellä / kysymyksiä voi esittää seuran toiminnanjohtajalle (Jimi Koskinen, 044 275 6767, jimi.koskinen@lbj.fi)

Koripalloliiton tiedote sarjatoiminnan keskeytyksestä: https://www.basket.fi/basket/uutiset/koripallosarjat-pysahtyvat-torstaina-12.3.2020/

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) seuraa valtakunnallista ja kansainvälistä tilannetta ja antaa ohjeita tartuntojen ehkäisyssä osoitteessa: www.thl.fi.