Emmi Ruokonen Minipuolen kehittäjäksi Lahti Basketball Junioreihin

20.2.2019


Lahti Basketball Juniorit ja Emmi Ruokonen ovat tehneet yhden vuoden määräaikaisen sopimuksen koskien kautta 2019-2020. Emmistä tulee seuran kolmas päätoiminen työntekijä toiminnanjohtajan ja valmennuspäällikön lisäksi.

Emmin vastuualueet löytyvät kaudella 2019-2020 Lahti Basketball Junioreiden Alakoulun korisliigasta (AKL) sekä Miniputken ikäluokkajoukkueista. Valmennusryhmät tarkentuvat vielä kevään aikana kun seuran muut valmentajat saadaan löytyä lukkoon. Emmin palkkauksen pääpointtina on tuoda lisää laatua Mini-ikäisten ja nuorempien valmennukseen sekä kasvattaa tasaisesti samojen ikäluokkien pelaajamääriä.

"Minulla on silmiä avaava ja opettavainen kausi Saksassa takana valmentajana ja odotan innolla paluuta Lahteen. On hieno mahdollisuus päästä kehittämään pienempien junioreiden polkua koripalloilijoiksi ja urheilijoiksi" Emmi kertoo iloisena tehdyn sopimuksen jälkeen.

Emmi on valmistumassa toukokuussa Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta Vierumäeltä Degree Programme in Sport Coaching and Management- opinnoista ja on aloittamassa virallista työuraa valmentajana. Emmi suorittaa parhaillaan viimeistä työharjoittelua Saksassa Rheinstars Kölnin koripalloseurassa, jossa hän valmentaa päävalmentajana Naisten Oberligan ja U18 tyttöjen joukkueita sekä toimii apuvalmentajana Naisten Regionalligassa ja U18 pojissa. Lisäksi Emmi on valmentanut urallaan SB-Girlsissä, Lappeenrannan Catzissa

"Seuramme on kasvanut pelaajamäärältään ja samalla tapahtumat ovat kasvaneet Easter etunenässä. Nyt oli oikea aika saada apua kasvaneeseen työkuormaan ja on todella hieno asia, että pääsimme Emmin kanssa sopimukseen. Emmi on todella innokas sekä motivoitunut ja lisäksi hänellä on kertynyt jo lähes kymmenen vuotta valmennuskokemusta. Odotamme innolla, että pääsemme kehittämään entistä paremmin seuran pienempien valmennusta yhdessä Emmin kanssa!" kertoo seuran toiminnanjohtaja Jimi Koskinen.

Emmi aloittaa työnsä virallisesti kesäkuun alusta 2019, mutta tulee tutustumaan seuraan jo sopivasti Easter Tournamentiin!

Tervetuloa seuraan Emmi!