Easter Tournament talkoo-ilmoittautuminen on auki!

19.1.2018

Seuran tulevana Pääsiäisenä järjestämän Easter Tournament- juniori- ja harrastekoripalloturnauksen talkoisiin ilmoittautuminen on avattu! Käy ilmoittautumassa mukaan ja tule auttamaan kansainvälisen koristurnauksen talkoissa.

Seuran isoin varainkeruuponnistus vuosittain ei onnistuisi ilman valtavan isoa talkoopanosta seuran pelaajilta ja perheenjäseniltä sekä muulta talkoovoimalta. Turnaus luo ison taloudellisen kivijalan seuran toiminnan ylläpitämiseksi, eli lasten ja nuorten liikuttamiseksi koripallon avulla.

Tule mukaan auttamaan oma panoksesi turnauksen talkoissa. Kun isosta seurastamme (yli 600 jäsentä) osallistuu suuri osa jäsenistä ja mahdollisesti perheenjäsenistä / tutuista, ei kenenkään työpanos turnauksessa kasva kohtuuttoman suureksi. Yhteistyöllä myös saadaan aikaiseksi unohtumaton turnaus lapsille ja nuorille.

Turnaus myös näyttää mihin seuramme pystyy ja antaa hyvän kuvan meistä kaikista aina ulkomaille asti!

Käy siis ilmoittautumassa Easter Tournament 2018 (30.3.-1.4.2018) talkoo-ilmoittautumisessa osoitteessa:

www.lbj.fi/turnaukset/easter-tournament-talkoo-ilmoitt/

Lisätietoja talkoista yllä olevasta linkistä sekä turnauspäälliköltä / osa-alueiden vastaavilta.

Talkoo-info- palaveri

Talkoo-info- palaveri, jossa käydään läpi joukkueiden alustavat vastuut, eri osa-alueiden tehtäviä, yleisiä asioita ym.. järjestetään perjantaina 26.1. klo 18.30 alkaen osoitteessa Sopenkorvenkatu 12 (sama saunatila jossa ollaan parina edellisenä vuonna oltu).

Tilaisuuteen on kutsuttu mukaan lähtökohtaisesti seuran valmentajat, joukkueenjohtajat, hallitus sekä turnaukseen lupautuneet osa-alueiden vastaavat. Siltikin tapahtumaan on vapaa-pääsy myös muilla seuran jäsenillä, eli kaikki innokkaat mukaan kuuntelemaan ja antamaan kommentteja sekä jakamaan kokemuksia!

Ilmoittautuminen info-palaveriin täältä: www.lbj.fi/seura/easter-2018-info-palaveri-26-1/

Tehdään yhdessä ikimuistoinen turnaus!